To je to što me zanima!

Ubojica pjevačice je podvojena ličnost, ne zna što je napravio

SRBIJA: Jelena Marjanović Krsmanović (32) je pronađena mrtva početkom travnja na nasipu u Borči. Premijer Srbije nedavno je otkrio kako je policija riješila slučaj
Vidi originalni članak

Policija u Srbiji je pronašla ubojicu pjevačice Jelene Marjanović Krsmanović (32). Kurir javlja kako je ubojica podvojena ličnost te kako nije potpuno svjestan toga što je učinio. Da je slučaj riješen otkrio je nedavno u emisiji RTS-a Aleksandar Vučić. 

Mrtvo tijelo pjevačice pronađeno je početkom travnja na nasipu u Borči. Obdukcija je pokazala da je pretučena tupim predmetom, ali i da nije silovana. Policija je tada bila uhitila njezinog supruga. DNK analize pokazale su da na mjestu zločina nisu pronađeni njegovi tragovi. Zoran Marjanović ranije je ispitan i na poligrafu kojeg je prošao, ali je ponovljen jer je prvi put na pitanja istražitelja odgovarao pod utjecajem sedativa. 

U svibnju su se pojavile priče kako mještani viđaju Jelenin duh na nasipu gdje je ubijena. Supružnici Kostić tada su za medije rekli kako su vidjeli ženu koja lebdi nekoliko desetaka centimetara iznad zemlje u bijeloj dugačkoj haljini. 

Mediji su tada pisali i kako je ubojica pjevačice možda mrtav. 

Idi na 24sata

Komentari 26

  • Milan Prša 10.11.2016.

    Batina je izašla iz raja. I kad bi ta batina proradila frajer bi sve znao,ma kakva podvojena ličnost,kakva su to sranja. Rokneš nekoga i onda se praviš podvojen, dajte,najte kak bi rekla moja bivša županica,Lovrić-Merzel

  • Fenix7 10.11.2016.

    I kaj su oni na kraju našli? Supružnike Kostić i duha u bijeloj haljini??? Ovog nema ni u crtićima!

  • Prva Proleterska 09.11.2016.

    Da je dupla lićnost , ne bi bez tragova nestao i ubijao bi i prije , pa i kasnije ! To se Vućić vadi iz govana , jer je rekao , da Policija samo što nije razriješila slućaj !

Komentiraj...
Vidi sve komentare