To je to što me zanima!

Ubojica staricu ošamutio, a potom ju ubio iz pištolja

Split: Forenzičari iz Centra Ivan Vučetić došli su kolegama pomoći razriješiti ubojstvo Ane Vuković. Nju su pronašli polugolu i mrtvu u kadi u stanu
Vidi originalni članak

Forenzičari iz Centra Ivan Vučetić došli su u Split kolegama pomoći razriješiti ubojstvo Ane Vuković (74), koju su u utorak mrtvu pronašli u stanu. U stan nitko nije provalio,a nije bio ni ispreturan. Anin je novčanik bio netaknut, a tragovi i indicije su jako siromašne. Malobrojne forenzičke nalaze policija krije u interesu istrage. Anini sinovi su u šoku i ne žele ni nagađati tko im je i zašto ubio majku. Žena je pronađena polugola u kadi. Sumnja se da je možda silovana. Nalazi briseva trebali bi stići za par dana. Ana je prvo ošamućena udarcima tupim predmetom u glavu. Potom je ubijena sa dva hica u prsa. Pištolj je najvjerojatnije bio 'tetejac', a moguće je i da je ubojica koristio prigušivač. U stnu nisu nađene čahure metaka, što pokazuje da je ubojica bio dovoljno hladne glave da ih pokupi. Također, u tijelu nesretne žene nisu pronađena zrna niti fragmenti. Ubojica je Anu najvjerojatnije uhodio i dobro poznavao njene navike.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • user_42565 28.01.2010.

    Normalno da ju je ubijo neko ko ju je dobro poznavao,i znao sve njene tajne i kretanje di se kad nalazi.............žalosno ali istinito.Ovakvu groznu smrt niko ne zaslužuje sućut obitelji.

  • Huck 28.01.2010.

    Koja se to bolest širi Hrvatskom? U zadnje vrijeme sve više silovanih i nakon toga ubijenih, starica sa strane mladića u punoj snazi ...

  • plavi cvijet 28.01.2010.

    Pa kakav taj ima mozak? Ja se nadam da će policija uspješno riješiti ovaj slučaj, a pravosuđe najstrože kazniti ovog monstruma. Pa taj nema što više raditi na slobodi, a pogotovo dobivati slobodne vikende kad bude u zatvoru.

Komentiraj...
Vidi sve komentare