To je to što me zanima!

Majku izbo sedam, a ženu šest puta, na sudu rekao: Kajem se

Osijek: Nakon dvostrukog ubojstva Slavko Rebić (61) prvo je otišao gazdarici, kojoj nije plaćao račune i tražio ju 10 kuna za kruh. No otišao je u kafić pa na policiju
Vidi originalni članak

Da, kajem se, promrmljao je Slavko Rebić (61) dolazeći u srijedu oko 13 sati istražnom sucu u Županijski sud u Osijeku. Slavko je dan ranije ubio svoju suprugu Anu (57) i majku Rozaliju (85) u njihovom podstanarskom stanu u Srijemskoj ulici u Osijeku. Prema riječima istražnog suca Miroslava Rožca Slavko Rebić je prvo doslovno nožem izmasakrirao suprugu u hodniku stana, a potom je istim nožem više puta izbo i majku koja je svojoj nevjesti potrčala u pomoć. 

Obdukcijom su patolozi utvrdili da je ubojica svoju suprugu izbo šest puta i to u predjelu prsa. Dva uboda koja joj je zadao bila su smrtonosna. Majku je izbo dva puta u leđa i pet puta u predjelu srca. Također su dvije ozljede bile smrtonosne, no patolozi kažu da žene nisu odmah umrle. Također, po ogrebotinama na njihovim rukama i tijelu pretpostavljaju da su se žene branile.

Inače, policija je Slavku Rebiću izmjerila 1,68 promila alkohola po njegovom dolasku u Drugu policijsku postaju u osječkom Donjem gradu. Slavko je, naime, nakon dvostrukog ubojstva prvo otišao gazdarici, kojoj mjesecima nije plaćao račune, i od nje posudio 10 kuna za kruh. No, umjesto u pekaru, Slavko je otišao u susjedni kafić. Popio je žesticu, a onda otišao prijaviti svoj zločin u policijsku postaju.

Sudac mu je odredio pritvor od 48 sati.

Idi na 24sata

Komentari 55

  • RaynMark_1 11.08.2011.

    Seljaćina!!

  • čekipeki 10.08.2011.

    Nije ovo priča o Slavku,to je priča o /iz Hrvatskoj....nažalost.

  • rearea 10.08.2011.

    bit će da ima kredit u švicarcima

Komentiraj...
Vidi sve komentare