To je to što me zanima!

Ubojicu nazvala djevojka i nagovorila ga da se preda

Djevojka Kazimira Dužnovića kaže da nije znala ništa o pljački. Kazimira je nazvala jer je čula pucnjeve i odmah pomislila da je opet u nevolji
Vidi originalni članak

Kazimira Dužnovića (28), koji je u banci u Sesvetama ubio jednog i ranio četvoricu, predao se policiji na nagovor djevojke. Ubojica je nakon pljačke pobjegao u obližnju stambenu zgradu u Gotovčevoj ulici. Od starice je zatražio čašu vode, za što joj je nudio 200 kuna.
Policajci su u međuvremenu opkolili zgradu, a ubojicu je, piše Jutarnji list, nazvala njegova djevojka Marija Ivanušec (30) koja živi preko puta banke. Molila ga je da se preda policiji, što je on uskoro i učinio. Policija je kasnije privela i djevojku pljačkaša koja ima dijete iz prvog braka. Njima je navodno rekla da nije znala ništa o pljački, a dečka je nazvala jer je čula pucnjeve i odmah pomislila da je Kazimir opet u nevolji.
Kazimira Dužnovića će policija u četvrtak prepratiti na Županijski sud u Zagrebu. Tereti ga se za teško ubojstvo, pokušaj teškog ubojstva, razbojstvo te neovlašteno držanje oružja i eksplozivnih stvari. Policija je izvijestila da su osumnjičene Kristijana Jurišića i Miodraga Mišića pustili jer su prošli na poligrafu.   

RANJENI POLICAJAC I DALJE KRITIČNO
Stanje Jadranka Certina u četvrtak je stabilno iako je i dalje životno ugrožen, doznaje se u KB Dubrava. I dalje je na aparatu za disanje zbog životno opasnih ozljeda na plućima. Ranjen je sa sedam metaka koji su mu raznijeli pluća, dio prsnog koša, lopaticu, lijevu nadlakticu, zdjelicu i obje noge.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • boresky 07.05.2009.

    Budala ko budala.............

  • zoki123 07.05.2009.

    Zašto ga zvala da se preda? Od čega, kome, kako? Pa nije snala da je u pljačci. Jojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj kako netko, se.e.

  • Keksolino 07.05.2009.

    i curu je imao !!!!!!!!!!! aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa pa eto i onda ja kazem nema normalnih cura i nitko mi ne vjeruje... A ja zavrsio fax, uskoro posao, sviram gitaru, romantičan i dobar dečko..... i ja ne valjam.......... jojjjjjjjj............Bravo cure, svaka čast.

Komentiraj...
Vidi sve komentare