To je to što me zanima!

Ubojicu nisu ispitali jer je na sudu prijetio i urlao

Prije samo mjesec dana je ubojica Krešimir Hodak izašao iz zatvora. U utorak je u Osijeku brutalno nasmrt pretukao Mariju Voriš. Ne zna se zašto
Vidi originalni članak

Istražni sudac Županijskog suda u Osijeku još nije saslušao Krešimira Hodaka (44) iz Osijeka koji je u utorak brutalno nasmrt pretukao Mariju Voriš (67) na osječkom kolodvoru. Policija ga je uz primjenu sile jedva privela jer se otimao i galamio. Zgrada suda tutnjila je od njegovih prijetnji.
- Osumnjičenog nisam mogao ispitati jer je cijelo vrijeme bio agresivan i dezorijentiran. Nerazumljivo je vikao i prijetio. Još nisam imao takav slučaj - rekao je sudac Ante Kvesić. Zatražio je i psihijatrijsko vještačenje.
Hodak je prije samo mjesec dana izašao iz zatvora u Remetincu, u kojem je služio kaznu za prijevaru. Pustili su ga prije odsluženja roka zbog dobra vladanja. Viđali su ga u zgradi u kojoj živi njegova majka, ugledna Osječanka, sudski tumač za njemački jezik te spisateljica romana i kazališnih komada.
- Moj sin je bolestan čovjek. Nema tu senzacije. Nisam u stanju o tome razgovarati - rekla je slomljena majka, koja fizički neodoljivo podsjeća na ubijenu Mariju Voriš.
Susjedi ne znaju mnogo o Hodakovima jer su se u zgradu doselili prije pet-šest godina. Krešimir nije živio u stanu s majkom, ali je nakon izlaska iz zatvora došao k njoj.
Navodno je fakultetski obrazovan i nikad se nije ženio. Policija je potvrdila da im je poznat po gospodarskim prijevarama, a bio je prijavljen i za otmicu u Zagrebu.

NE ZNAJU ZAŠTO JE NAPAO BAŠ MARIJU
Budući da ubojicu još nisu uspjeli ispitati, ostaje nepoznato zašto je iz čista mira napao ženu koja je čekala tramvaj. Obitelji se ne poznaju, a shrvana ubojičina majka kaže da je on bolestan čovjek

Idi na 24sata

Komentari 23

  • bubamara 23 10.03.2010.

    ovaj je izgleda pukao od svega fakulteta zivota prevara a najbolnije sto uvijek strada neduzna osoba zao mi je zene strasno

  • olnada 10.03.2010.

    Malo je dobrih psihijatara,na zalost.

  • mario66617 10.03.2010.

    eto ti primjernog ponašanja...samo ga pustite...

Komentiraj...
Vidi sve komentare