To je to što me zanima!

Užas: Na ulici našli izbodenog muškarca, nije mu bilo pomoći

Prolaznici su odmah pozvali Hitnu pomoć koja je pokušala pomoći muškarcu (64), ali ozljede su bile preteške. Policija je uhitila 57-godišnjaka kojeg sumnjiče za ubojstvo
Vidi originalni članak

U četvrtak oko 9.15 sati u Ulici Ivana Gorana Kovačića u Đakovu slučajni prolaznici naišli su na muškarca (64) s ubodnom ranom. Odmah su pozvali Hitnu pomoć koja mu je pokušala pomoći, ali nisu uspjeli. Ozljede su bile preteške i muškarac je preminuo.

POGLEDAJTE VIDEO:

Policija je privela 57-godišnjaka osumnjičenog za ubojstvo, izvijestila je osječko-baranjska Policijska uprava, a ministar unutarnjih poslova Davor Božinović rekao je kako je policija bila vrlo efikasna.

Brzom reakcijom policije, nekoliko minuta nakon saznanja o događaju, pronašli su 57-godišnjaka s đakovačkog područja i priveli ga. Nastavlja se kriminalističko istraživanje o motivima i drugim okolnostima ubojstva.

Potpredsjednik Vlade i ministar unutarnjih poslova Davor Božinović u četvrtak je novinarima koji su ga pitali o najnovijem slučaju ubojstva, rekao kako je policija vrlo brzom operativnom akcijom uhitila osumnjičenog.

- PU osječko-baranjska odradila je efikasan postupak u ovom tragičnom slučaju, provodi intenzivne kriminalističke radnje, ispituje sve okolnosti, ima i svjedoka - rekao je Božinović.

Idi na 24sata

Komentari 51

  • Istranin 06.10.2017.

    Teksas!

  • Dar Lol 05.10.2017.

    Koliko će godina bolesnici donositi lampione pod tuđi prozor umjesto na groblje

  • kakiš 05.10.2017.

    Unutrašnjost hrvatske je puno barbara.

Komentiraj...
Vidi sve komentare