To je to što me zanima!

Policija traži napadača: Uz tijelo muškarca bio je i njegov pas. Susjedi pričaju da se čula svađa

Na parkiralištu u Ulici Cvijete Zuzorić jutros je pronađeno mrtvo tijelo muškarca (66), a uz njega je bio i pas kojeg je, prema svemu sudeći, šetao. Svemu je prethodio sukob s muškarcem za kojim se traga.
Vidi originalni članak

Zagrebačka policija u ponedjeljak je nešto prije 10 sati pronašla mrtvog muškarca (66) na parkiralištu u Ulici Cvijete Zuzorić.

Kako navode iz policije, prema dosad utvrđenom, svemu je prethodio sukob s nepoznatim muškarcem. 

POGLEDAJTE VIDEO

Policija traga za napadačem.

- Čuo sam svađu, ali nisam razaznao riječi - rekao je Ivica Talan, jedan od stanara, koji je u tom trenutku radio na svom automobilu. Kaže da je ubrzo došla Hitna te da je vidio čovjeka kako leži i da je bilo i krvi.

U blizini je bio i pas, kojeg je preminuli muškarac, prema svemu sudeći, šetao. Pas, kako doznajemo, isprva nije dao nikome da se približi tijelu. 

Sumnja se na ubojstvo ili nanošenje teških ozljeda koje su dovele do smrtnog ishoda. 

 

Idi na 24sata

Komentari 169

  • roundtrain 28.09.2021.

    Da je ubojica ostavio svoju osobnu iskaznicu uz tijelo žrtve postojala bi mogućnost da ga naša policija locira i uhiti! Ovako...

  • TOMPA_3 28.09.2021.

    Užas pa kaj je to?sve gore od goreg!

  • najiram 10 28.09.2021.

    naletio na  partizana..u  nočnoj  akciji...bilokuda  partizani  svuda...pale  žare  podmeču  ubijaju...pod  hitno  oformiti  jake  domobranske  snage...da  nas  štite  od  partizana...

Komentiraj...
Vidi sve komentare