To je to što me zanima!

Ubojstvo veleposlanika SAD-a: Pojavio se video spašavanja?

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
U Libiji je prošli tjedan ubijen američki ambasador Chris Stevens (52). Sada je objavljen video na kojem se navodno vidi kako ga ozlijeđenog izvlače iz zgrade
Vidi originalni članak

Američki veleposlanik u Libiji Chris Stevens (52) ubijen je prošli tjedan u napadu na ambasadu. U ponedjeljak je na YouTubeu objavljen video koji navodno prikazuje spasitelje koji ozlijeđenog Stevensa izvlače kroz prozor zgrade. 

New York Times piše kako su video snimili lokalni stanovnici koji su našli Stevensa, izvukli ga van i odveli u bolnicu. Na videu se vidi kako vlada kaos te da je bio mrak pa su muškarci džepnim lampama osvjetljavali prostor.

- Živ je, živ, maknite se da ga iznesemo van, bog je velik - navodno viču muškarci. Ako je video autentičan, dokazuje da je Stevens umro u bolnici i to od trovanja plinom. 

U početku se, naime, nije znalo da li je preminuo na mjestu ili u bolnici te se pretpostavljalo da je poginuo dok je pokušao pobjeći automobilom.. 

Idi na 24sata

Komentari 25

  • gljivaludara 18.09.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 0 lakih opomena i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • Tiranosaurus 18.09.2012.

    I kaj je tu uznemiravajuće? Obična snimka još jednog potresa u Japanu unutar tajne škole za obuku arapskih ninja.

  • andi_1 17.09.2012.

    primitivci, luđaci.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare