To je to što me zanima!

Učenica (14) popila votku i pala u komu sa 5,9 promila

Njemačka: Yvonne je pila votku u parkiću sa prijateljicama. Odjednom se srušila na pod, a na usta joj je išla pjena. Hitna je došla u zadnji čas
Vidi originalni članak

Prošli petak umalo je bio posljednji dan u životu Yvonne K. (14) iz Frankfurta. Ona je te večeri prije jedne zabave otišla piti u parkić sa prijateljicama. Kupile su si votku. Yvonne je prva dohvatila bocu i u prvom mahu najviše popila. Kako je vrijeme prolazilo djevojka je počela osjećati mučninu. Odjednom se srušila na pod. Na usta joj je izlazila pjena, bila je potpuno plava, a oči su joj se okrenule. Njezine prijateljice su se prestravile. Pokušale su je probuditi, dozivale su je i tresle, no Yvonne nije reagirala. Zatim je jedna od njih nazvala hitnu. Došli su u zadnji čas. Liječnici su joj u bolnici gdje je pala u komu izmjerili rekordnih 5,9 promila alkohola. Ne zna se točno koliko je votke djevojka popila. Yvonne su prevezli na odjel intenzivne njege gdje se ona sada oporavlja, no još uvijek je u teškome stanju.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • something in the way 12.10.2009.

    @Hrvatska - pa ja se nikad u životu nisam napila,pila jesam al nikad se nisam napila,a i nemam baš neku želju...alkohol uvijek vodi nečem lošem.

  • ladyluna 12.10.2009.

    Roditelji?! Ali istina je da se i u Njemackoj oblokavaju kao kod nas ako ne i gore, taj trend raste zadnjih par godina i to je sramota... Zar je zaista roditeljima lakse pustit dijete da loce da bude prihvaceno nego se malo pozabavit sa njim i u krajnjem slucaju kontrolirat ga? I u moje vrijeme su pusaci bili \'\'cool\'\' klinci ali alkohola toliko nije bilo, i pijancine su bile dno dna ovog drustva, nikad se nisam napila niti popila toliko da nemam nadzora nad sobom, casicu vina (1dcl) ili malo piva (2-3dcl) uz hranu je sve, ali razlika izmedju mojih roditelja nekad i roditelja klinaca koji su pili je bila u tome sto mojima nije bilo tesko nakon cjelodnevnog crncenja posvetit vrijeme mom bratu i meni i usadit normalne vrijednosti u nas... Steta sto mala nije to imala od svojih roditelja nego su je pustili da bude ulicarka... Fuj

  • iluminat 12.10.2009.

    čovjek uči dok je živ, a iskustvo je najbolji učitelj. Treba sve probati, ako si dovoljno razborit da znaš i možeš stati kad je vrijeme.

Komentiraj...
Vidi sve komentare