To je to što me zanima!

Učenici i vozač preživjeli udar teretnog vlaka u bus

Vozač Čazmatransova autobusa vozio je srednjoškolce u školu u Kutinu. Na prijelazu ih je udario teretni vlak. U sudaru nitko nije ozlijeđen
Vidi originalni članak

Pisao sam poruku na mobitel. Ja i prijatelj Adam Cindrić sjedili smo na zadnjim sjedalima autobusa. Osjetio sam jak udarac, opisao nam je u Ivan Stakor (16)  iz Poljana kraj Lipika nalet teretnog vlaka na njihov školski autobus koji ih je u ponedjeljak oko 6,30 vozio u Srednju tehničku školu u Kutinu.
- Prednji je kraj uništen, ali Bogu hvala, nikome nije bilo ništa - rekao nam je Ivan Stakor. U mjestu Poljana kraj Lipika vozač je u ponedjeljak oko 6,35 Čazmatransovim autobusom krenuo preko pružnog prijelaza koji je obilježen Andrijinim  križem i znakom STOP. Putnički vlakovi nisu prometovali, ali jesu teretni. Vozač je, kaže Ivan, primijetio da vlak nailazi, pa je ubacio u rikverc, No, vlak je bio brži pa je udario prednji dio autobusa. Ni vozač nije ozlijeđen.
- Dvojica maloljetnih učenika i vozač nisu ozlijeđeni. Vlak je nakon očevida nastavio prometovati, ali šteta na autobusu još nije utvrđena - rekli su nam iz Policijske uprave požeško-slavonske. Srednjoškolci su otišli na nastavu.
- U školu nas je odvezao Adamov otac - rekao je Ivan, učenik drugog razreda Srednje tehničke škole.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare