To je to što me zanima!

Učenici mlatili profesoricu, ali ona se ničega ne sjeća

Sibir: Mladići su profesoricu (73) tjelesnog udarali nogama i rukama, gurali ju i gađali. Zbog skleroze profesorica Yelena uopće ne pamti zlostavljanje
Vidi originalni članak

Ruski portali objavili su snimku na kojoj učenici jedne sibirske škole tuku profesoricu tjelesnog Yelenu Ivanovu (73). Slučaj sada istražuje i tamošnja policija. No zlostavljana profesorica uopće se ne sjeća da su je tukli jer pati od skleroze. Novinari su joj pokazali snimku maltretiranja, a ona ih je u čudu upitala: "Jesam li to doista ja? Pa ta djeca nisu sposobna da mi naprave tako nešto", rekla je Ivanova i počela plakati. Dječaci su profesoricu na satu gurali, udarali nogama, gađali ju loptom i drugim predmetima. Kolege zlostavljane profesorice rekli su da su cijelo vrijeme znali za zlostavljanje, ali im je ravnatelj škole zabranio da pričaju o tome. Ravnatelja su zbog toga otpustili.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • real 25.03.2010.

    ma da je mladja bila i drugo bi joj uradili... a ne bi se sjecala...

  • Bloomy 25.03.2010.

    da,klinci su okrutni,brutalni i bez empatije,ali fakat mi nije jasno zasto bi netko sa 73 i da nije bolestan radio kao profesor i to jos tjelesnog. mislim da bi učitelji trebali imati nekakvi skraćeni radni vijek,jer ne znam da li već i sa 50 god i 30 god rada u skoli sa djecom moze dobro obavljati taj posao.

  • MpH 25.03.2010.

    Zašto djeca nemaju ni trunke suosjećajnosti? Pa zato što ih svaki dan bombardiramo onim japanskim i kineskim smećem od crtića, koji su bazirani na nasilju neprimjerenim dječjem uzrastu, krenuvši od pokemona, yugi-oha, ben 10 itd. Naša generacija je gledala većinom Disneyeve crtice, Tom&Jerry, Pajo patak itd. u kojima također ima nasilja, ali to nasilje je korišteno u svrhu humora, a ne ispiranja mozga!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare