To je to što me zanima!

Učenici se žale: Ne vidimo svoje ocjene za upis na studije

Na stranici Postani student došlo je do problema s ocjenama tridesetak učenika. Nakon što su unesene, ocjene se nisu mogle vidjeti niti potvrditi
Vidi originalni članak

Tridesetak maturanata Privatne umjetničke gimnazije s pravom javnosti žalilo se da su im ocjene četvrtog razreda izbrisane sa stranice www.postani-student.hr. Nakon što su unesene, ocjene iz nekih predmeta se više nisu mogle vidjeti, što je izazvalo paniku među učenicima. U petak je potrebno potvrditi ocjene iz sva četiri razreda za upis na fakultet. Obzirom je broj učenika koji je pogođen ovim problemom vrlo malen, iz CARNeta nisu ni primijetili grešku. 

Iz Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa, kao i iz CARNeta poručuju da će ubrzo ispraviti pogrešku te da će učenici u petak moći potvrditi svoje ocjene.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • gawran 11.06.2011.

    Ma nije to najveci problem, ma nije ni velik. Najveci problem je taj sto sam 8 godina bacio u vjetar, jos 4 za srednju gdje nista nisam naucio i jos minimalno 3, 5 ako zelim danas sutra biti covjek i na kraju sam nezaposlen. Mos ti zavrsit FER, strojarstvo ovo ono buraz Hrvatska je rupa bez dna!

Komentiraj...
Vidi sve komentare