To je to što me zanima!

Učenik napao vjeroučitelja, županija osuđuje incident

Smatramo da je krajnje vrijeme da se zaštite nastavnici, ravnatelji i svi ostali djelatnici škola, kažu u Varaždinske županije. Pozivaju odgovorne da donesenu strože kriterije za izricanje pedagoških mjera
Vidi originalni članak

Varaždinska županija, kao osnivač Elektrostrojarske škole u Varaždinu, osudila je napad učenika te škole na profesora te pozvala Ministarstvo znanosti i obrazovanja da donese strože kriterije za izricanje pedagoških mjera kako bi se ojačala disciplina u školama i omogućila prevencija takvih događaja.

INCIDENT U VARAŽDINU Izbacit će ga iz škole: Učenik udario profesora iz vjeronauka

"Smatramo da je krajnje vrijeme da se zaštite nastavnici, ravnatelji i svi ostali djelatnici škola. Pozivamo Ministarstvo znanosti i obrazovanja RH da donesene strože kriterije za izricanje pedagoških mjera, kojima bi se ojačala disciplina te omogućilo preveniranje i sankcioniranje nemilih događaja u školama", ističe se u priopćenju Varaždinske županije.

Izrazivši podršku ravnatelju koji je postupio u skladu s ovlastima, iz Županije ističu da je ravnateljima potrebno dodijeliti veće ovlasti vezane uz cjelokupnu organizaciju rada u školi.

BLAŽENKA DIVJAK: 'Zaprepaštena sam nasrtajem učenika na profesora u školi...'

"Nažalost, ovaj nemili događaj nije prvi takav slučaj, nego su slični događaji sve češći zbog čega je nužno hitno reagirati", poručuju iz Varaždinske županije.

Učenik Elektrostrojarske škole Varaždin, kako prenose mediji, u ponedjeljak je nasrnuo na vjeroučitelja, kada se nakon razgovora sa školskim psihologom na kojemu su bili i njegovi roditelji i razrednica, vratio na nastavu. Razgovor s psihologom održan je zbog učenikova problematičnog ponašanja, a nakon napada na vjeroučitelja učenik je isključen iz škole.

 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • najiram 10 04.10.2018.

    zašto bi vjeronauk izašao iz škola...pa to je daleko pozitivnije nego prisilni marksizam i lenjinizam...zašto tada niste izbacili tu zloćoinačku ideologiju iz škola...napad na vjeroućitelja je rezultat sralne propagande partije protiv vjeronauka..vrlo je čudno da se ne širi ista propaganda protiv pravoslavnog vjeronauka...to je samo znak da partijska sedmoglava zloćinačka organizacija još širi govor mržnje...pa pustimo djecu da odaberu vjeronauk ili marksizam...da isto tako izaberu marksizam ili pravoslavni vjeronauk...u hrvatskoj hitno treba procesuirati novinare i ostale širitelje mržnje spram krčanstva...jer to i vrapci vide samo se svi prave blesavi...

  • vilim 03.10.2018.

    Sotona ne miruje, preko učenika napada vjeroučitelja !!..

  • utiha 03.10.2018.

    Dečko je zaslužio da ga roditelji sada nagrade s nekim ludim motorom i da si poslije tuluma nabija adrenalin. Sva ta agresija potječe iz kuće. Možda i tatica s majkom komunicira nogom u guzicu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare