To je to što me zanima!

Učenik nastavnici (59) slomio kuk jer mu je zaključila jedinicu

Srbija: Maloljetnog učenika su nakon napada na učiteljicu matematike izbacili iz škole, ali zbog 220 izostanaka. Policija je protiv njega podnijela kaznenu prijavu
Vidi originalni članak

Krenula sam iz škole kući. Čula sam korake iza sebe, a onda i osjetila udarac u predjelu desnog bubrega nakon čega sam pala, rekla je Dikica Ilić (59), učiteljica matematike u gimnaziji u  Vladičinom Hanu u Srbiji. Nju je nogom udario učenik prvog razreda S. A. i to najvjerojatnije jer mu je zaključila jedinicu. Slomio joj je kuk i nadlakticu.  

Učiteljicu su operirali i oporavlja se u bolnici u Nišu, piše u utorak Blic. Učenika su nakon incidenta izbacili iz škole, ali zbog 220 izostanaka. 

Policija je protiv maloljetnika podnijela kaznenu prijavu. 

Idi na 24sata

Komentari 195

  • silent_ninja 30.06.2012.

    sve se vraca sve se placa, mene su znali vuc za usi, samarat, packe dijelit, davat glupe nadimke i ponizavat te pred svima sve do 7 razreda, onda sam ih prerasto pa je i to prestalo...a danas da me mrko pogledaju usi bi im na masnu svezo, ali znaju oni sta smiju a sta ne zato svi sada igraju na finjaka...danas je drugacije ali eto neka ucitelji sad osjete ono sto su djeca trpila nekad.

  • mooc 29.06.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 0 lakih opomena i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • stara škola 29.06.2012.

    Mnogi komentari govore o tome kako su ovi incidenti odraz kućnog odgoja, a nitko ništa od tih roditelja ne poduzima. Jedino što se može očekivati od dosta ovih "modernih" roditelja jest da isto tako danas verbalno, a sutra i fizički napadnu nastavnike, kako bi "zaštitili" svoju "zlatnu djecu" od goropadnih nastavnika. Takva djeca su u osnovnoj školi problem nastavnika, u srednjoj problem profesora i roditelja, a kasnije su problem sami sebi, što će biti najteže. Zahvaljujući roditeljskom neodgoju u osnovnoj školi, dobivamo kriminalce poslije 18 godine. Još kad se tome pribroji činjenica da mladi nemaju nikakvu perspektivu, za što je kriva država, onda sve ovo i nije čudno. Jedini je izlaz zajedničko djelovanje roditelja, učitelja i sustava, što je u Hrvatskoj utopija.

Komentiraj...
Vidi sve komentare