To je to što me zanima!

Učila parkirati: Ispred kćeri (6) slučajno ubila muža, ali i sebe

Žena (41) je prejako stisnula gas i priklještila supruga, koji ju je navodio, uza zid. Gurnula je glavu kroz prozor i u panici opet stisnula gas. Udarila je glavom u zid...
Vidi originalni članak

Nesretna djevojčica (6) sa stražnjeg sjedala terenca gledala je kako njezini roditelji umiru dok je majka pokušavala parkirati na rikverc u garažu u Ningbou. 

Ženu (41), koja je u svibnju položila vozački, navodio je suprug, piše Global Times. Prejako je stisnula gas na Lexusu RX270 i prikliještila supruga uza zid. Čuvši njegove krikove gurnula je glavu kroz prozor. U trenutku panike, opet je stisnula gas. Ne samo da je ubila supruga već je udarila svojom glavom u zid i zaglavila se. 

Hitna pomoć stigla je na mjesto tragedije, ali nisu joj uspjeli pomoć. Umrla je u obližnjoj bolnici. Izvor je otkrio kako je žena ranije uspješno parkirala, ali je suprug inzistirao da ponovi jer joj je potrebna vježba.

Idi na 24sata

Komentari 188

  • DarijoMuratagić 29.06.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • Torento 28.06.2013.

    Crnjak: Ništa od Darwinove nagrade. Kćer je ostala na životu.

  • lovro ayala 28.06.2013.

    Čitatelji koji su komentirali smrt ovih osoba su svi odreda dobili pluseve, a svi koji su dobili minuse, a takvih je puno i sa takvim se slažem, dobili su minuse baš od žena i loših muških vozača! To je čudo koliko su žene osjetljive i živčane kad im se kaže istina da ne znaju voziti auto! Odjednom poživčane i napadnu! Žene, slušajte: ''Ni u najboljem znanstvenofantastičnom filmu žene nisu dobri vozači!!!!!!! Ne da nisu dobri nego uopće nisu vozači!!!!! Eto lupajte minuse!!!!! Kad nakupim 100 minusa - plaćam vam auto školu u trajanju od 10 godina! I opet - ako naučite voziti!?

Komentiraj...
Vidi sve komentare