To je to što me zanima!

'Učinite nešto da se okonča pravosudna Lučićeva agonija!'

Nakon što se tužiteljstvo žalilo na presudu kojom je Frani Lučiću dosuđena odšteta, Arsen Bauk (SDP) pozvao je Vladu da učini sve što može da se "čovjeku ne bi dva puta nanijela velika nepravda".
Vidi originalni članak

Arsen Bauk (SDP) slobodni govor u Saboru iskoristio je kako bi progovorio o slučaju jedinog preživjelog vatrogasca s Kornata, Frane Lučića. Apelirao je na Vladu da učini što treba i može da se njegova pravosudna i životna agonija okonča. Frani Lučiću je nakon 12 godina sudskog postupka dosuđena odšteta od 1,75 milijuna kuna, a prije par dana objavljeno je da se tužiteljstvo žalilo na presudu.

DOSUDILI MU ISPLATU 1,7 MIL. KUNA Tužiteljstvo se žali na presudu Lučiću: 'U njoj ima pogrešaka'

- Ne ulazeći u postupanje državnog odvjetništva, jer sasvim sigurno rade sukladno ovlastima želim poslati apel Vladi da u okviru svojih mogućnosti učini ono što treba i što smatra da je potrebno kako bi se dugogodišnja pravosudna agonija jedinog preživjelog vatrogasca s te nesretne i tragične intervencije okončala, da on ne čeka više labirinte hrvatskog pravosuđa - kazao je Bauk. 

Podsjetio je da je ovo drugo suđenje. 

- Za jednu državu koja sebe smatra pravom i demokratskom, posebno u ovakvom slučaju, bilo bi primjereno da se okonča pravosudna agonija za čovjeka, kojem se promijenio život, jer je u ime države otišao na vatrogasnu intervenciju braniti imovinu Hrvatske - poručio je Bauk.

12 GODINA PATNJE Frane Lučić dobio 1,75 mil. kn odštete za kornatsku tragediju

Pozvao je javnost da prati o čemu se tu radi "da čovjeku ne bi dva puta nanijeli veliku nepravdu".  

Idi na 24sata

Komentari 35

  • 16.02.2019.

    Dovoljno je dobio privilegija i posao u drzavnoj firmi za koji nije kvalificiran zato ni zasluzuje nikakvu novcanu odstetu dok ne otkrije istinu da netko nevin poput slavice ne zavrsi u zatvoru nego pravi krivci

  • škver 15.02.2019.

    Dao onima koji ga dodatno mrcvare

  • MaliDino 15.02.2019.

    Gle minusa, gle minusa. Mašinerija radi punom parom. Svi vi minusaši mozete mi p..izat g...cu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare