To je to što me zanima!

Učitelj natjerao djecu da se tuku u školi pred kolegama

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Joseph Gullotta (29) raščistio je učionicu da dva dječaka svađu oko olovke riješe šakama. Jedan je rasjekao usnicu, drugi dobio modrice po glavi
Vidi originalni članak

Učitelj osnovne škole u New Yorku Joseph Gullotta (29) rekao je u četvrtak dvojici dječaka od 9 i 10 godina da svađu oko olovke razriješe tučnjavom u učionici. Trećem učeniku rekao je da zatvori vrata učionice i ostalu djecu zgurao uz zid da naprave mjesta za tučnjavu. Jedan od dječaka koji su se tukli, zadobio je rasječenu usnu, a drugi otekline i modrice na glavi. Dva školska sata kasnije, Gullotta je ozlijeđene dječake poslao u školsku ambulantu i rekao im da slažu da su se slučajno sudarili dok su podizali olovku s poda. Školska uprava doznala je o tučnjavi tek nakon što su roditelji jednog od ozlijeđenih dječaka slučajno čuli kako priča o tučnjavi. Učitelja su optužili za ugrožavanje djece i poticanje na nasilje. Uz Gullottu je optužen i Abraham Fox (43), učiteljev pomoćnik, koji je navodno sve vidio, a nije pokušao zaustaviti nasilje. Ako ih osude mogli bi dobiti do jedne godine zatvora. Obojica su suspendirani.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • šetač 03.02.2010.

    vi ste \"zaostal\" . To je napredna, kulturna, demokracija u prekrasnoj Americi, a kod nas primitivci?

  • Degy 03.02.2010.

    BOSANAC NE SERI

  • bosnia_80 03.02.2010.

    a jes\' mu neka pedagogija..:P ..ako hoće da bude pedagog trebao ih je postavit\' da sjednu na suprotne strane stola, i natjerati ih da pregovaraju sve dok ne dodju do rješenja spora oko olovke :D ..a ostale učenike natjerat da pažljivo prate pregovarački proces ;) ....P.S. a možda im je mogao nabavit i dva revolvera da na taj način riješe pitanje olovke..

Komentiraj...
Vidi sve komentare