To je to što me zanima!

Učiteljica slala gole fotografije maloljetniku: 'Seksali smo se'

Bivša učiteljica (27) s Floride uhićena je u veljači ove godine nakon što je dječak sve rekao svojim roditeljima. Priznao im je da ga je Peterson često znala pokupiti ispred kuće i da bi satima bila kod nje
Vidi originalni članak

Stephanie Peterson (27) optužena je da je spavala s jednim od svojih maloljetnih učenika i slala mu svoje gole fotografije. Na sudu se izjasnila krivom i čeka ju pet do 10 godina zatvora. 

Bivša učiteljica uhićena je u veljači ove godine nakon što je dječak (14) sve rekao svojim roditeljima. Priznao im je da ga je Peterson često znala pokupiti ispred kuće i da bi satima bila kod nje doma dok je njezin suprug vatrogasac bio na poslu. 

Maloljetnik je izjavio da su imali spolni odnos i da mu je slala svoje gole fotografije. Napomenuo je i da mu je davala marihuanu. Roditeljima se otvorio oko veze kada su mu zbog nje počele patiti ocjene. 

Policija je nedavno kao dokaze uzela i poruke koje su razmjenjivali. 

- Ona planira otići na policiju to prijaviti? Mrzim te, baš te mrzim - napisala je Peterson svom učeniku nakon što joj je rekao da je priznao roditeljima sve, a njegova majka odlučila otići prijaviti slučaj, piše Daily Mail. 

Idi na 24sata

Komentari 179

  • Onkel Adi 25.10.2018.

    Zloćka....

  • PeruPeruki 21.10.2018.

    Kazneno goniti majku!!!

  • patagonija 20.10.2018.

    Ma prirodu treba sankcionirati. Sta su tu krivi obicni smrtnici sa zivotima u trajanju kao kap u moru vjecnosti

Komentiraj...
Vidi sve komentare