To je to što me zanima!

Učiteljica spavala s učenikom pa mu zaprijetila da će ga optužiti za silovanje ako nekome kaže

Kandice Barber (35) iz Velike Britanije dječaku (15) slala je fotografije na kojima je u toplesu. Nakon škole ga je autom odvela u polje gdje su spavali. Prvi je put oslobođena, ali sad joj prijeti ponovno suđenje
Vidi originalni članak

Kandice Barber (35) osuđena je u rujnu prošle godine za slanje eksplicitnih fotografija učeniku (15). Tužitelji nisu mogli dokazati ostale optužbe za koje su je teretili, uključujući seks s djetetom. Sad joj, kako piše Mirror, prijeti ponovno suđenje.

 

Britanska predatorica na sud je stigla u pratnji supruga. Dječaka je, kako tvrde tužitelji, iskoristila dok je radila kao nadzornica u školi. Nakon što je spavala s njim, zaprijetila mu je da će reći da ju je silovao, ako nekome kaže za aferu.

Neimenovani 15-godišnjak policiji je rekao kako mu je Barber prišla na jednoj školskoj utakmici u rujnu 2018., uzela njegov mobitel i dodala njezin profil na Snapchatu, što je dječaku bilo neobično. Barber je nakon tjedan dana dječaku počela slati poruke i golišave fotografije te ga je automobilom odbacila do polja gdje su imali spolni odnos.

Nije znala čije dijete nosi

Ubrzo se po školi pročulo za njihovu vezu, koju je u početku 15-godišnjak negirao jer se bojao onoga što bi se moglo dogoditi. Tužitelj Richard Milne izjavio je porotnicima da je Barber dječaku prijetila da će 'pasti zajedno s njom' ako nešto progovori o aferi. Tužitelj je dodao kako je Barber dječaku govorila da možda nosi njegovo dijete, a kasnije mu u suzama javila kako je pobacila. 

- Prema svim zakonima Barber je kriva i odgovorna za ovaj događaj. Ona je bila učiteljica, a on maloljetan učenik. Zakon nije mogao dati pristanak za spolni odnos - rekao je tužitelj Milne.

Suđenje se nastavlja.

Idi na 24sata

Komentari 84

  • ja ja i opet ja 21.01.2021.

    da je bio pametan mogao ju je dana danas...mali sada sigurno glumi psihičke probleme

  • EdgarAllanP 21.01.2021.

    hahaha spavali su u polju

  • franjoclio 21.01.2021.

    Uh, jedna 40 to godišnjakinja je bila, parexelans, kaj smo delali pod klupom, i i vrckala je, znala je što radi, ćesto je trebala prijevoz iz sela, krumpira, jabuka, mesa i nekih izmišljotina, otimali koji će ići koji su imali dozvole i vozilo, e gdje su dani ti?

Komentiraj...
Vidi sve komentare