To je to što me zanima!

Udarila autom ženu i pobjegla: Vozačica se brani sa slobode...

Iako je velikogoričko tužiteljstvo tražilo jednomjesečni pritvor za vozačicu (69), sutkinja ju je pustila da se brani sa slobode. No, oduzeta joj je vozačka, a policija ju mora provjeravati
Vidi originalni članak

Vozačica koja je prošli tjedan usmrtila umirovljenicu koja je pretrčavala Aveniju Dubrovnik pa zatim pobjegla, branit će se sa slobode, javlja Jutarnji list. 

PJEŠAKINJA UMRLA U BOLNICI 'Ja sam vozačica koju tražite, udarila sam ženu i pobjegla'

Iako je velikogoričko tužiteljstvo predlagalo jednomjesečni pritvor za Nadu Derenčinović (69), majku uglednog profesora na Pravnom fakultetu i člana Državnoodvjetničkoj vijeća Davora Derenčinovića, sutkinja je ipak pustila vozačicu da se brani sa slobode. 

Međutim, izrekla joj je mjere opreza - oduzimanje vozačke dozvole i zabranu približavanja svjedocima uz naznaku policiji da ju se svako malo provjerava. Kako doznajemo, vozačica nikad ranije nije prekršajno ni kazneno kažnjavana, a za nekoliko dana tebala bi navršiti 70 godina.

U odlučivanju o pritvaranju sutkinja se vodila člankom 122 st. 2 Zakona o kaznenom postupku koji kaže da se protiv trudne žene, osobe s tjelesnim nedostacima te osobe koja je navršila 70 godina života istražni zatvor može odrediti iznimno.

UŽAS U ZAGREBU Autom udarila ženu i pobjegla: Policija uhvatila vozačicu (69)

Profesorovoj majci prijeti i do 12 godina zatvora zbog prometne nesreće sa smrtnom posljedicom iz nehaja i nepružanja pomoći, a kasnije se, s odmakom od šest sati, u pratnji odvjetnika, ukazala u policijskoj postaji. 

Idi na 24sata

Komentari 19

  • OS98netko 15.10.2018.

    Brani sa slobode hahahhaahhaha

  • Mergi 15.10.2018.

    Ako je osoba prelazila cestu na mjestu koje za to nije predviđeno, što god da joj se dogodilo nije vrijedno rasprave. Žao mi je onoga ili one osobe koja je imala tu nesreću da naleti ni kriva ni dužna autom na dotičnu. Zaista nije bitno kako se zove ili preziva vozač ili vozačica, ako je nesreća nastala nepropisnim prelaskom ceste od strane pješaka. Ne opravdavam bijeg sa mjesta nesreće ali možda nije bijeg, možda se osoba žurila negdje, pa zašto bi stala ako nije kriva??? Pa što trebamo svi stajat i čekat policije i razno razne institucije zato što se neko odlučio ubit???

  • Lija133 15.10.2018.

    Nije ona vozila.

Komentiraj...
Vidi sve komentare