To je to što me zanima!

Udebljao se 34 kile, a onda sa 146 spao na samo 75 kg

Željko je obolio od izrazito teške upale gušterače. Prošao je devet operacija, dobio čak i bolesničko pomazanje i bezbroj se puta oprostio od supruge
Vidi originalni članak

Željko Sivić (51) je u ožujku prošle godine iz Rijeke krenuo prema Rotterdamu, gdje ga je čekao tanker na kojemu je bio kapetan.
- Isplovili smo i osjetio sam sve jaču bol u trbuhu. Helikopterom su me s pučine prevezli u bolnicu u španjolski grad Oviedo - prisjeća se Željko, koji je obolio od izrazito teške upale gušterače. Prošao je devet operacija, dobio bolesničko pomazanje i bezbroj se puta oprostio od supruge Dubravke (46).
- Znala sam da je loše, ali nisam gubila nadu. U studenom je krenulo nabolje - rekla je Dubravka.
Željko je u noći na ponedjeljak stigao u riječki KBC. Za desetak dana pustit će ga kući. U španjolsku bolnicu je stigao sa 112 kg, zbog lijekova je dosegao 146, a sada ima samo 75 kg.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • skolic3 15.01.2009.

    Prestrašno je što čovjek u životu mora proći,nekad stvarno nevjerovatno ali život je vrijedan svega pa i najveće žrtve.Živimo jer smo namijenjeni za život i zato ga proživimo kvalitetno,bit će teško ali postoji svjetlo na kraju tunela.Uvijek.

  • Pichlyk 14.01.2009.

    @john88 kao da nitko od gojaznih ljudi ne otkida od vlastitih usta? Uostalom, ne kužim tvoj komentar koji nema veze s ovom pričom. Na kraju krajeva čovjek je išao trbuhom za kruhom, raditi i zaraditi za sebe i svoju obitelj. Malo je onih koji se mogu pohvaliti da im je u državi Hrvatskoj bajno.... da je čovjeku bilo dobro u Lijepoj Našoj vjerujem da ne bi pošao u inozemstvu kako bi nešto zaradio... kilometrima daleko od svojih najmilijih. Isto tako vjerujem da bi na tisuće Hrvatskih građana objeručke prihvatilo siguran i dobro plačen posao u inozemstvu da im se kojim slučajem ponudi, ali biti će tako-prije ili poslije kada će se masovno seliti iz Hrvatske. Čekaj samo dok uđemo u Europsku Uniju.

  • Pichlyk 14.01.2009.

    @john88 gdje ti je pamet, ha? Bit će da je nikada nisi ni imao čim ostavljaš takav komentar...

Komentiraj...
Vidi sve komentare