To je to što me zanima!

Udovica putnika: Premijerova žena rekli mi je istinu o MH370

Danica Weeks (42), udovica putnika u  u Boeingu 777 Malaysia Airlinesa rekla je da joj je supruga malezijskog premijera implicirala da su piloti oteli zrakoplov
Vidi originalni članak

Danica Weeks (42), udovica putnika u  u Boeingu 777 Malaysia Airlinesa na letu MH370 koji je nestao u ožujku 2014. godine, rekla je da joj je supruga malezijskog premijera implicirala da su piloti oteli zrakoplov. 

- Rekla mi je da je strašno da netko to može napraviti nevinim ljudima i insinuirala je da su piloti oteli avion - rekla je Weeks, piše Daily Mail. 

Podsjetimo nedavno je objavljeno da se prekida potraga za nestalim avionom. 

Dio aviona pronađen je ranije na otoku Reunio, a dio u Mozambiku. No ostali dijelovi aviona kao i tijela putnika izgleda da nikada neće biti pronađeni. 

Jedna od teorija je bila da je pilot Zaharie Ahmad Shah bio politički aktivist i da je oteo avion. Istražitelji su pronašli u njegovom domu simulator letenja i podatke da je vježbao let na ruti na koju je nestali avion skrenuo. 

Idi na 24sata

Komentari 72

  • pomorac11 01.08.2016.

    U potpunosti vjerujem da je moguće uz današnju tehnologiju izgubiti avion.

  • bukachev 31.07.2016.

    a da i bas je slucajno u tom zrakoplovu bilo 20 tak znanstvenika is nasa-e i bas slucajno to nitko nigdi ne spominje!!!ma daj molim vas ko pusi ova sr.nja!!!hebote mene nade prek mobitela u s.pku svijeta ,a nemogu naci jedan avion!!!!!bacajte krafne nekom drugom u oci!!!!!

  • BlackWing 31.07.2016.

    kolko se sjećam njegov transponder je išao do rupe....i nestao.

Komentiraj...
Vidi sve komentare