To je to što me zanima!

Udovica Rusa Leonida Garta napustila Split zrakoplovom

Nagađa se da je ruski milijarder Leonid Gart (39) umro od srčanog udara. Imao je sužene krvne žile srca i mozga, te su mu splitski patolozi uočili edem pluća
Vidi originalni članak

Smrt ruskog poduzetnika Leonida Garta (39), koji je u nedjelju pronađen u gumenjaku  blizu Sumartina, i dalje potresa bračka Selca u koja je počeo dolaziti prije 6 godina. Dvadesetak mještana radilo je na njegovom imanju. 

Nagađa se da je umro od srčanog udara, a, prema pisanju Slobodne Dalmacije, imao je sužene krvne žile srca i mozga, te su mu splitski patolozi uočili edem pluća. Toksikološki nalaz će biti dovršen u četvrtak, te će se doznati točni uzroci Gartine smrti.

Njegova supruga Natalya Gart doputovala je u srijedu iz Supetra na Braču u Split. Iz trajekta je sjela u taksi kojim je otišla do Zračne luke Resnik. Najvjerojatnije se vratila u Rusiju, zrakoplov je polijetao oko 14 sati.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • mrzim-bosance 28.06.2012.

    hrvatska kritična zemlja za život

  • fsdzss2 28.06.2012.

    otorvali ga a ona u glavi ima bankomat

  • Capafiori 28.06.2012.

    Kakvi su mi to ljudi? O jednom ruskom bogatašu i njegovoj udovici izlazi ovakav članak, a o nekoj ženi kojoj je suprug preminuo na isti način, a ona ostala sama sa šestero djece - niti riječi. Kako se današnje "novinarstvo" (kao i političari) fokusira na debljinu novčanika i pokušaje diskreditacije svih onih koji taj novčanik okružuju, ne čudi me da ni autor članka ni u jednom trenutku ne spominje obiteljsku tragediju, što u stvari i je, jer je preminuo mlad čovjek, nego se "bavi" obiteljskim novčanikom, pa iz svega proizlazi: kakav članak, takvi i komentari.

Komentiraj...
Vidi sve komentare