To je to što me zanima!

Udruga Glas Poduzetnika od sada ima i poduzetničku emisiju na svojim društvenim mrežama

S Majetićem nemamo odnos. Oni su prvo mislili da smo mi neka grupica, a kada su vidjeli rezultat, počeli su nas shvaćati ozbiljno, rekao je Bujas, prvi gost u novoemitiranoj emisiji
Vidi originalni članak

Udruga Glas Poduzetnika pokrenula je poduzetničku emisiju koja je premijerno prikazana putem profila na društvenim mrežama. Emisija će se baviti temama iz gospodarstva i poduzetništva. 

POGLEDAJTE VIDEO: Emisija Udruge Glas Poduzetnika na Facebook live-u 

Prvi gost bio je Hrvoje Bujas, predsjednik UGP-a i već prepoznatljivi borac za poduzetnike. Voditelj emisije bio je Petar Štefanić, a gostovanju se kasnije pridružio i predsjednik uprave HAMAG-BICRO-a Vjeran Vrbanec

Osnivanje udruge

- Postoje prisilne udruge kao što su HGK i HOK. No, mi to ne želimo. Smatramo da udruge moraju biti dobrovoljne. HUP je dobrovoljna asocijacija te sada ima svoje probleme. Umjesto problema poduzetnika oni se bave svojim problemima - rekao je Bujas. 

- Da postoji prostor i za HUP i za nas, postoji. HUP je orijentiran na velike firme, a mi na srednje i malo poduzetništvo - objašnjava. 

- Kod nas ne postoji sat trkeljanja. Postoji ozbiljan rad, pripreme, borba do kraja - dodaje. 

Savjeti za poduzetnike 

- Mi smo s određenim ljudima u HUP-u u dobrim odnosima. S Majetićem naime, nemamo nikakav odnos. Oni su prvo mislili da smo mi neka grupica, a kada su vidjeli rezultat, počeli su nas shvaćati ozbiljno. Kada vidimo novi kadar, onda ćemo razgovarati s njima - rekao je. 

- Kada govorimo o snazi, mi smo po broju učestalih tvrtki duplo jači od HUP-a. Mi dajemo support. Rekli smo što treba napraviti kada dođe inspektor, oni se neće više ponašati kao šerifi - dodaje Bujas.

RASPRAVA O REFORMAMA Poduzetnici složni: Želimo raditi i protiv smo neradne nedjelje

Navodi kako će poduzetnicima, gdje je posebno naveo vlasnike, davati savjete kada dođe inspekcija. To će im pomoći. Ukoliko bude bilo potrebno, obavijestit će i medije o svemu. 

Vrbanec je rekao da je Udruga Glas poduzetnika dobra priča, a potom opisao linije kredita. 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Maroje1 02.06.2020.

    A šta su do sada čekali. Kada im je išlo dobro nisu se bunili a sada odjednom traže prava. Pa to je kapitalizam, nekima ide nekima ne ide, ne tražiš odmah državu pomoć ako ti ne ide, to je onda socijalizam. Mislim ok je to ali ipak malo prekasno

Komentiraj...
Vidi sve komentare