To je to što me zanima!

Udruga pacijenata tvrdi: Ne možemo prihvatiti objašnjenja o smrti Vladimira Matijanića

Ne možemo prihvatiti objašnjenja o Matijanićevoj smrti! Nitko nije kriv, a svi su rekli da je trebao biti hospitaliziran, rekla je Jasna Karačić, iz Udruge za promicanje prava pacijenata.
Vidi originalni članak

Nalaz inspekcije Ministarstva zdravstva oko smrti novinara Vladimira Matijanića komentirala je za N1 Jasna Karačić, iz Udruge za promicanje prava pacijenata.

MATIJANIĆEVA PARTNERICA 'Ovo je sve laž na laž. Ovo su propusti koji su svakome očiti'

- Ne možemo prihvatiti objašnjenja o Matijanićevoj smrti! Nitko nije kriv, a svi su rekli da je trebao biti hospitaliziran. U slučaju Matijanić najviše me ljuti zašto se nisu ispitale sve mogućnosti, što se moglo drugačije, jer sad vidimo objašnjenja i kaže se da je sve bilo po pravilima struke. Mi to ne možemo prihvatiti, jer uvijek iz svake smrti koja se dogodi na ovakav način treba nešto naučiti i treba utvrditi sve činjenice, što se moglo drugačije i što se u budućnosti može drugačije - rekla je Karačić.

SVE PO PRAVILIMA Šokantan nalaz: Matijanića su pustili da umre, a nitko nije kriv

- Ovo, nažalost, nije prvi slučaj niti će biti zadnji, ako napokon ne počnemo raditi onako kako treba, analizirati situaciju i izvući sve ono najbolje što možemo iz nje da se to ne bi događalo. Zašto ijedna smrt na kraju mora biti uzaludna? Zašto konačno ne počnemo misliti što možemo promijeniti, a ne se praviti da se uvijek sve radi savršeno, a daleko, daleko smo od toga? - upitala je Karačić.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare