To je to što me zanima!

Udruge Iskorak i Kontra i ove godine organiziraju Split Pride

Povorka za prava LGTB populacije prošetat će Splitom 9. lipnja, ali detalji još nisu poznati. Lanjski Pride pamti se po kamenovanju i žestokim uvredama povorke
Vidi originalni članak

Udruge Iskorak i Kontra i ove će godine organizirati Split Pride, odnosno povorku za prava lezbijki, gay muškaraca, biseksualnih i transrodnih osoba.

Povorka za prava LGTB populacije prošetat će Splitom 9. lipnja, ali detalji još nisu poznati, piše Slobodna Dalmacija.

Prvi splitski Pride organiziran je lani. Ostao je zapamćen po kamenovanju povorke, žestokim uvredama na račun LGBT populacije te brojnim uhićenjima i kaznenim prijavama zbog govora mržnje i prijetnji sudionicima.

Idi na 24sata

Komentari 300

  • IvanKrobot 24.03.2012.

    A kad ćemo imati pro-life paradu? Paradu mladi kršćana, muslimana, židova protiv abortusa?!?!??!!?

  • pericabrzić 06.03.2012.

    Znate...čim više gledam ove komentare...tim mi je jasnije rješenje... Može parada, ali ne iz naših džepova. Paradirajte i protestirajte,ali bez zaštite MUP-a. Da vidimo koliko će parada trajati,bez njihove zaštite. Najiskrenije me zanima.

  • sani2 03.03.2012.

    Pa stvarno me ovo frustrira,tko im uopće daje dozvolu da paradiraju po cesti kad 99%hrvata uopće ne zanimaju takve idiotarije,pa neka si plate zaštitare i po nekoj livadi skakuću koliko hoće.Svi ti debili nas jako skupo koštaju i bilo bi fer podići tužbu protiv te parade jer narod nema što jesti a novce trošimo na kretene

Komentiraj...
Vidi sve komentare