To je to što me zanima!

Udruge žele znati tko gay parovima brani kupanje

Građani kojima je smetalo ponašanje nekih ljudi trebali su pozvati policiju, a ne na ovakav način kršiti prava i slobode drugih, kaže Sanja Juras
Vidi originalni članak

Ogorčeni zbog znaka zabrane kupanja gay parovima na splitskoj plaži Duilovo, udruge Iskorak i Kontra podnijele su Općinskom državnom odvjetništvu u Splitu kaznenu prijavu protiv nepoznatih počinitelja. Znak su postavili prije gotovo mjesec dana, a nakon što su ga uklonili, prije nekoliko dana opet se pojavio, ali ovaj put nacrtan sprejem na zidu kafića.
- Građani kojima je smetalo neprimjereno ponašanje nekih osoba trebali su pozvati policiju, a ne na ovakav način kršiti prava i slobode drugih - rekla nam je Sanja Juras, koordinatorica lezbijske grupe Kontra istaknuvši kako očekuje da će se otkriti počinitelji te se protiv njih pokrenuti kazneni postupak.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • tajnamoja 23.07.2008.

    Odmah se Udruga oglasila, kao da je ne znam što.

  • jony 23.07.2008.

    Vi gejevi se samo žalite kaj bi vi htjeli biti lički medvjedi ,kaj svi moraju znati da si ti gej.Radite kaj hočete (DOMA),začas bute se žalili kaj se nebrete prašiti na ulici JER VI STE GEJEVI .Budi gej i šuti rad kao i ostali i ne maltretirajte ljude svojim bolesnim mozgom.

  • Pavle98 22.07.2008.

    Treba im zabraniti. Postoje mjesta gdje su odvajaju nudisti, pa bi tak otrebalo napraviti plaže za gay parove.

Komentiraj...
Vidi sve komentare