To je to što me zanima!

'Ugradio je frižider u službeni auto, e po tome će ga pamtiti...'

Direktorica Beogradskog festivala igre Aja Jung nedavno je izjavila da ono što ministar kulture Vladan Vukosavjević ostavlja iza sebe ne mogu ni tri generacija popraviti, piše Kurir
Vidi originalni članak

Srbija će uskoro dobiti novu vladu, a najvjerovatnije i novog ministra kulture, jer upućeni u politička događanja kažu da Vladan Vukosavljević gotovo sigurno neće ostati na čelu tog resora, piše Kurir.

Direktorica Beogradskog festivala igre (BFI) Aja Jung nedavno je izjavila da ono što on ostavlja iza sebe ne mogu ni tri generacija da poprave, a u intervjuu za Kurir otkriva i zanimljivu činjenicu - da je Vukosavljević u službeni automobil ugradio frižider.

- Po tome što je u službeni automobil ugradio frižider po tome će ostati zapamćen - kazala je Jung.

Istaknula je da je Vukosavljević pretvorio ministarstvo u poduzeće.

 - Nesretno poduzeće, u sjeni sujete jednog besmislenog lika. Žao mi je što je tako, jer tamo ima izuzetno kvalitetnih i vrijednih ljudi - rekla je Jung te naglasila da je srbijanski ministar kulture  poznat po tome da 'bučno vergla svoje fraze i prostački vrijeđa svakog ako mu ne namigne.'

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Kiti 23.10.2020.

    Šta se ta Aja oglašava?! I ona je SNS! Da joj nije SNS-a niko ne bi ni znao za nju! Pitajte Ašhen Ataljanc instituciju za balet o njenim baletskim kompetencijama i sposobnostima! Seljančura koja je preko SNS-a preko noći postala veoma bitna balerina. Nema pojma!

  • Trump Jong Un 22.09.2020.

    Končarov od Smiljane Srnec na akciji a besprijekoran

  • Dalibor0704 22.09.2020.

    Umjesto ugradnje mogao je kupiti mali frižider na 12 V, ima ih raznih. Samo se ušteka u upaljač.

Komentiraj...
Vidi sve komentare