To je to što me zanima!

Ugrožen joj život jer zbog pepela ne može do lijeka

Danielle mora piti sintetički hormon štitnjače kojeg jedino može nabaviti u SAD-u. Sada je u Londonu odakle ne može poletjeti zbog oblaka pepela
Vidi originalni članak

Amerikanka Danielle McCarthy u četvrtak je iz Londona trebala poletjeti za New York, no ostala je zarobljena u Engleskoj zbog oblaka pepela te joj je sad život ugrožen. Danielle ne može doći do svoje dnevne doze prijeko potrebnog lijeka. Amerikanka mora svakodnevno uzimati sintetički hormon štitnjače jer su joj zbog tumora uklonili taj organ. Lijek kojeg uzima Danielle može nabaviti samo u SAD-u, a u Londonu sada pije zamjenski te joj se stanje pogoršava.
- Moram piti hormon kojeg Englezi nemaju u sintetičkoj formi. Zbog toga što nije sintetički, moje ga tijelo odbacuje. Ovo je za mene noćna mora - rekla je Danielle za CNN. Obratila se i američkom veleposlanstvu u Londonu gdje su joj rekli kako ne mogu ništa učiniti za nju te da posjeti liječnika. Očajna Danielle pisala je i Bijeloj kući te ih molila da u pomoć pošalju vojsku kao što su to za svoje građane napravili Britanci. Prijavila se za i za putovanje kruzerom od Engleske do Amerike, a brod bi tek 29. travnja trebao stići u New York. Osim toga kupila je i kartu za vlak za Pariz koji bi ju onda prevezao do Madrida gdje bi pokušala poletjeti za domovinu. Danielle kaže kako joj uz zdravstveno stanje teško pada i razdvojenost od supruga i troje djece.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • labelwriter 20.04.2010.

    udri mujo u tamburu

  • real 20.04.2010.

    mozda ce se sjetiti da dresiraju lastavice i slicno...golub je za kratke udaljenosti..

  • susjed 20.04.2010.

    Ona sama na kruzeru a muž i troje djece kod kuće . Muž je papčina a nju stiže božja kazna !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare