To je to što me zanima!

Ugurali ga u kemijski wc i pustili da čuči u fekalijama

Helmuta (74) su u Berlinu napala dvojica lopova. Razrezali su mu ruku i ukrali 12 eura. Odvukli su ga na gradilište te ugurali u kemijski zahod...
Vidi originalni članak

Umirovljenika Helmuta (74) iz Berlina napali su lopovi. Pretukli su ga, ukrali mu novce i ugurali ga u rupu kemijskog zahoda punu fekalija te ga ostavili da u njoj čuči nekoliko sati.
- To je bila najgora noć u mojem životu - prisjeća se Helmut. Nesretni starac se oko tri sata vraćao kući. Ispred Branderbuških vrata je sjeo na klupu kako bi se malo odmorio.
- Odjednom su se pojavila dvojica mladića. Sjeli su se pored mene. Jedan s lijeve, a drugi s desne strane. Tražili su me da im dam novac. Prestrašio sam se i počeo sam razmišljati kako da se izvučem. Kod sebe sam imao samo 12 eura. Nisam više mlad , a imao sam i moždani i srčani udar - kaže Helmut. Tada je lopov  izvadio nož i starcu je razrezao ruku. Odvukli su ga do gradilišta i ukrali mu novac.
- Ugurali su me u kemijski zahod. Podigli su me i noge su mi umočili u fekalije. Skinuli su mi hlače i silom me natjerali da kleknem u rupu. Pri tome sam ozlijedio koljena i leđa. Otišli su, no ja sam još ostao čučati. Koljena su me boljela. Odjeća mi se natopila, a smrad je bio neizdrživ - ispričao je Helmut. Oko sedam sati ga je u WC-u pronašao prolaznik. Pozvao je vatrogasce koji su prepili zahod i izvukli starca van. Hitna ga je odvezla u bolnicu. Policija traži napadače.      

 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • SvemoguciTukarak 05.05.2009.

    hahaha preeeeeeeeeeesmijesno

Komentiraj...
Vidi sve komentare