To je to što me zanima!

Ugurao djevojku u kutiju i živu je zakopao, sada ide u zatvor

Mladić je svoju djevojku živu zakopao u šumi jer nije želio da više živi s njim. Uspjela se spasiti jer je razrezala ljepljivu traku prstenom kojeg joj je on poklonio
Vidi originalni članak

Marcin Kasprzak (25) iskoristio je svoju snagu i godine vježbanja kako bi svoju djevojku Michalinu Lewandowsku (27) ugurao u kartonsku kutiju i zakopao je u šumi u Velikoj Britaniji. Srećom, djevojka se uspjela spasiti pomoću dijamantnog prstena kojeg joj je Marcin poklonio. Uspjela je izrezati ljepljivu traku koju joj je zavezao oko nogu te se oslobodila i rastrgala kutiju. Marcinu je u svemu pomagao i prijatelj Patryk Borys (18).

Mladiće je prijavila policiji te su ih optužili za pokušaj ubojstva u ponedjeljak. Još se ne zna koliku su kaznu dobili. Ipak, djevojka koju je zakopao je kazala kako još ima noćne more zbog stravične situacije u kojoj se našla.

- Još imam osjećaj da će se Marcin vratiti i ubiti me. Nadam se da će ga zatvoriti na što duže vremena u zatvor. Ne bih se osjećala sigurno da je on na slobodi - rekla je Michalina. Dodaje kako je Marcina dugo voljela, ali nakon svega što joj je napravio ga je počela mrziti. 

Michelina je ispričala i kako je cijelo vrijeme dok je bila u kutiji mislila da će umrijeti. Molila se da nekako preživi i da se može nastaviti brinuti o svom sinu.

Marcin i Michalina doselili su se u Veliku Britaniju iz Poljske prije pet godina. Nakon rođenja njihova sina veza im je krenula nizbrdo, a njihovi prijatelji su rekli da je Marcin po pet puta tjedno odlazio u teretanu kako bi se nabildao te je postao i ovisan o steroidima. Osim toga, svoju djevojku je i zamrzio te nije više želio živjeti s njom, jer nije bila lijepa kao djevojke koje je vidio u teretani. Zakopao je u kutiji jer se želio nje "riješiti", piše Daily Mail.

Idi na 24sata

Komentari 35

  • Sonia0502_1 21.12.2011.

    Te nabrijane muške budale više mi idu na živce. I žene rade svakakve zločine, ali muški...maj gad!

  • ljerče 21.12.2011.

    glupane jedan ako si mislio prekinuti sa djevojkom koja usput ima i dijete s tobom postoji i civilizirani način da to napraviš a ne ovako kukavički... jer nisi ništa drugo nego kukavica kad se ideš obračunavati sa slabijima od sebe... debil jednom rječju.

  • user_46331 20.12.2011.

    A bolesnika majke ti, pa dal postoji rastava. Zašto odmah ubistvo'

Komentiraj...
Vidi sve komentare