Obavijesti

News

Komentari 35

Ugurao djevojku u kutiju i živu je zakopao, sada ide u zatvor

Ugurao djevojku u kutiju i živu je zakopao, sada ide u zatvor
3

Mladić je svoju djevojku živu zakopao u šumi jer nije želio da više živi s njim. Uspjela se spasiti jer je razrezala ljepljivu traku prstenom kojeg joj je on poklonio

VIDEO

Marcin Kasprzak (25) iskoristio je svoju snagu i godine vježbanja kako bi svoju djevojku Michalinu Lewandowsku (27) ugurao u kartonsku kutiju i zakopao je u šumi u Velikoj Britaniji. Srećom, djevojka se uspjela spasiti pomoću dijamantnog prstena kojeg joj je Marcin poklonio. Uspjela je izrezati ljepljivu traku koju joj je zavezao oko nogu te se oslobodila i rastrgala kutiju. Marcinu je u svemu pomagao i prijatelj Patryk Borys (18).

Mladiće je prijavila policiji te su ih optužili za pokušaj ubojstva u ponedjeljak. Još se ne zna koliku su kaznu dobili. Ipak, djevojka koju je zakopao je kazala kako još ima noćne more zbog stravične situacije u kojoj se našla.

- Još imam osjećaj da će se Marcin vratiti i ubiti me. Nadam se da će ga zatvoriti na što duže vremena u zatvor. Ne bih se osjećala sigurno da je on na slobodi - rekla je Michalina. Dodaje kako je Marcina dugo voljela, ali nakon svega što joj je napravio ga je počela mrziti. 

Michelina je ispričala i kako je cijelo vrijeme dok je bila u kutiji mislila da će umrijeti. Molila se da nekako preživi i da se može nastaviti brinuti o svom sinu.

Marcin i Michalina doselili su se u Veliku Britaniju iz Poljske prije pet godina. Nakon rođenja njihova sina veza im je krenula nizbrdo, a njihovi prijatelji su rekli da je Marcin po pet puta tjedno odlazio u teretanu kako bi se nabildao te je postao i ovisan o steroidima. Osim toga, svoju djevojku je i zamrzio te nije više želio živjeti s njom, jer nije bila lijepa kao djevojke koje je vidio u teretani. Zakopao je u kutiji jer se želio nje "riješiti", piše Daily Mail.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 35
VIDEO

Planirate roštilj za Praznik rada? Evo kakvo vrijeme će biti
PRIPREMITE KABANICE

Planirate roštilj za Praznik rada? Evo kakvo vrijeme će biti

U srijedu će biti sunčano, no postupno će rasti naoblaka te će u drugom dijelu dana mjestimično pasti kiša s grmljavinom...

Tražili ga od petka: Stjepan (26) u ponedjeljak se vratio doma
KRAJ POTRAGE

Tražili ga od petka: Stjepan (26) u ponedjeljak se vratio doma

Stjepanu Posavcu se svaki trag gubi od petka kad se udaljio s adrese prebivališta. U ponedjeljak se vratio kući
Peđa Grbin nakon  pregovora s DP-om:  Odluka kako dalje je na njima. Naša pozicija je jasna...
VIDEO: OBRAĆANJE ŠEFA SDP-A

Peđa Grbin nakon pregovora s DP-om: Odluka kako dalje je na njima. Naša pozicija je jasna...

Do potrebnih 76 ruku još nitko nije došao, HDZ je, podsjećamo, na ovim parlamentarnim izborima osvoji 61 mandat, SDP 42, dok je Domovinski pokret s 14 osvojenih mandata 3. stranka u državi...