To je to što me zanima!

Ugušio ga tijekom sadomazo seksa pa raskomadao i skuhao

Njemačka: Policija sumnja kako je Michael S. (43) tijekom sadomazo igrica ugušio Carstena S. (37). Truplo je raskomadao, a glavu skuhao. Onda si je prerezao žile
Vidi originalni članak

Nijemac Carsten S. (37) se nekoliko sati prije Nove godine oprostio od svog partnera. Rekao mu je kako ima dogovor s nekim. Otišao je na bankomat, podigao nekoliko tisuća eura i nakon toga mu se izgubio svaki trag. Partner je 18. siječnja prijavio policiji njegov nestanak. Policija je sumnjala da je Carstena, koji je po zanimanju bio bankar, netko napao i opljačkao. 

Tijekom istrage su naišli na Michaela S. Otišli su u ponedjeljak u njegov stan kako bi ga ispitali kao svjedoka. No, u stanu su naišli na strašan prizor. Michael S. (43) je ležao na podu s prerezanim žilama, a truplo nestalog bankara je bilo raskomadano i djelomično skuhano, piše Bild.

Ruke i noge su bile odrezane, glava skuhana, a usta zalijepljena ljepilom. Istražitelji pretpostavljaju kako se bankar ugušio tijekom sadomazo igrica. Michael S. kojeg sumnjiče za ubojstvo leži u bolnici.

Roman K. (27), bivši dečko osumnjičenog, kaže kako je Michael vrlo drag, ali kako ponekad zna totalno poludjeti te voli divlje seksualne igrice.   


Idi na 24sata

Komentari 46

  • iko 87 29.01.2012.

    jupi

  • dobrad66 28.01.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 0 lakih opomena i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • 26.01.2012.

    divljašto i kretenizam nema veze s seksualnom orjentacijom, što bi vjerujem i potvrdile sve one zlostavljane žene pa i muškarci od strane žena ( da ne pomisle feministkinja) ili oni koji nam više ništa i ne mogu reći jer nisu više s nama..uvjek će bit debila i bolesnika...samo da ih društvo prepozna i prijavi na vrijeme dok nekoga ne ozljede

Komentiraj...
Vidi sve komentare