To je to što me zanima!

Ugušio se na natjecanju u brzom jedenju od 5 kolača

Adam Deeley (34) srušio se na natjecanju u jedenju kolača u Swanseu u Južnom Walesu nakon što mu je pet komada zapelo u grlu
Vidi originalni članak

Iako su mu pokušali rukom namjerno izazvati povraćanje, Adam je kasnije umro u bolnici. Policija je izjavila kako je riječ o neobičnoj nesreći. Tragedija se dogodila na kraju partija koji je u kafiću "Monkey" organizirao lokalni umjetnik. Kako je ostalo mnogo hrane, gosti su odlučili oganizirati natjecanje u brzom jedenju hrane. U jednom trenutku Adam se samo srušio i počeo gušiti. Prijatelji i poslovni suradnici šokirani su ovom tragedijom.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • DJEVICA 25.02.2008.

    Ljudska neumjerenost mora biti kažnjena, a ovo je dokaz za to. Nadam se da će i ostale neuljuđene glupane stići takova ili slična sudbina.

  • buzdovan 25.02.2008.

    Ljudska glupost definitivno nema granica! Ne znam čemu čuđenje kada već godinama imamo svjetska prvenstva u brzom proždiranju jaja, hamburgera, hot dog-ova i ostalog smeća koje nam pod nos guraju lanci brze prehrane? Nitko nikada nije zabranio takve pizdarije već ih se glorificira i upisuje u knjige rekorda. Onda nije ni čudno kada ljudi dolaze no ovakve ideje pa trpaju u sebe sve i svašta... Što je slijedeće?

Komentiraj...
Vidi sve komentare