To je to što me zanima!

Uhićen francuski i hrvatski diler: Jedan htio pregaziti policajca

Unatoč višestrukim policijskim upozorenjima, hrvatski se državljanin nije zaustavljao i nastavio vožnju unatrag, čime je svjesno policijskog službenika doveo u izravnu opasnost.
Vidi originalni članak

Zadarska policija uhitila je francuskog i hrvatskog dilera, a pri pokušaju bijega hrvatski je umalo vozilom pregazio policajca, koji je izbjegao udarac izmaknuvši se s kolnika i tako se lakše ozlijedio, izvijestila je u subotu zadarska Policijska uprava.

Kako navode iz PU zadarske, dana 31. prosinca oko 12 sati u Zadru na području mjesta Musapstan policijski su službenici zatekli dvije muške osobe, hrvatskog državljanina (35) i francuskog državljanina (26) za koje postoji sumnja da su se po prethodnom zajedničkom dogovoru sastali radi preprodaje droge.

PUHALO U ZADRU Foto dana: Nije iluzija. Jugo je

Kada su policijski službenici od njih zatražili identifikacijske dokumente, 35-godišnjak koji je stajao pored Chrysler Voyagera talijanskih nacionalnih oznaka, naglo je ušao u vozilo i pokušao pobjeći. 

Policija je odmah krenula u potjeru za vozilom, a ubrzo je zaustavljen. No, kada su policijski službenici prišli vozilu, vozač se oglušio na zapovijed da izađe iz vozila i u jednom trenutku naglo startao unazad prema mjestu gdje je stajao policijski službenik koji je izbjegao udarac izmaknuvši se s kolnika. 

Ubrzo nakon vozač je uhvaćen i doveden na kriminalističko istraživanje. Kod njega su pronađena 2,7 grama droge nalik kokainu, a u njegovom vozilu pronađeno je 9 grama kokaina, jedno pakiranje u kojem se nalazilo oko 28 grama marihuane i jedna medicinska šprica. 

VIDEO: CRVENI ALARM ZBOG VJETRA Jako jugo nosilo trajekt u Zadru

Hrvatski je državljanin smješten u policijski pritvor, a tereti ga se za neovlaštenu proizvodnju i promet drogama i za pokušaj ubojstva policijskog službenika. 

Kasnije je na istom predjelu uhićen i 26-godišnji državljanin Francuske koji je prijavljen za neovlaštenu proizvodnju i promet drogama-

Idi na 24sata

Komentari 9

  • 02.01.2021.

    Ima nas svuda, najbolji smo 😂🤦‍♂️

  • pješak 02.01.2021.

    Da je američkoj policiji to napravio na obdukciji bi mu našli 800 metaka u tijelu...

  • area 62 02.01.2021.

    Francuska veza 😎😆

Komentiraj...
Vidi sve komentare