To je to što me zanima!

Uhićen još jedan svećenik: Kod njega našli kanabis i amfetamin

SRBIJA: Podsjetimo, svećenik Milan Jordović i bivši vjeroučitelj Zoran Marinković su krajem veljače uhićeni zbog krijumčarenja droge. Sada je uhićen Stefan Mitrović (26) i istražuje se je li bio povezan s ovom dvojicom
Vidi originalni članak

Policija iz Kraljeva je u ponedjeljak oko 20 sati uhitila Stefana Mitrovića (26), svećenika iz Kruševca kod kojeg su pronašli 52 grama marihuane i 55 grama amfetamina. Određen mu je pritvor, piše Blic.

Policija istražuje ima li Mitrović bilo kakve veze s Milanom Jordovićem, parohom crkve u naselju Savinac u Požegi. Podsjetimo, Jordović i bivši vjeroučitelj Zoran Marinković su krajem veljače uhićeni zbog krijumčarenja droge. 

AKCIJA U SRBIJI Svećenik i vjeroučitelj švercali drogu, 'mozak' bile majka i kći

Prema onome što je Jordović ispričao policiji, on i Marinković sudjelovali su velikom transportu droge iz Albanije u Švicarsku, a u kojem je posredovala Svetlana Popadić (46). Osim Popadić, zbog krijumčarenja droge skunk uhićena je i njezina kći Ana (24).

Svećenik, koji se zadnjih par dana branio šutnjom, ipak je progovorio o krijumčarskom lancu ne bi li se pokušao nagoditi s tužiteljstvom.

Jordović i Marinković uhićeni su kod Čačka, a kod sebe su imali 52 paketa s ukupno 27 kilograma droge. Dva tjedna kasnije uhićene su Svetlana i Ana Popadić. 

Idi na 24sata

Komentari 46

  • nesvrstani1970 23.03.2018.

    Gospodi podiluj

  • dahhmal 21.03.2018.

    Kaj se nisu bradonje prije nekoliko mjeseci sami izmedu sebe potukli a sad dilaju drogu mozda za svoje stado

  • Budni 20.03.2018.

    Pa izgleda da je samo pisac tog teksta svećenik!A ti popovi bar nisu pedofili! Jer imaju žene!

Komentiraj...
Vidi sve komentare