Obavijesti

News

Komentari 21

Svećenik i vjeroučitelj švercali drogu, 'mozak' bile majka i kći

Svećenik i vjeroučitelj švercali drogu, 'mozak' bile majka i kći
1

SRBIJA: Nakon što je dvojac uhićen s 27 kilograma skunka u autu, kako bi se nagodio s tužiteljstvom svećenik je policiju uputio na dvije žene koje su navodno stajale iza cijele operacije

VIDEO

Svetlanu Popadić (46) i njezinu kćer Anu (24), koje su uhićene zbog krijumčarenja 27 kilograma droge skunk, policiji je predao svećenik iz Požege iz Srbiji, Milan Jordović. On i bivši vjeroučitelj Zoran Marinković su krajem veljače uhićeni zbog krijumčarenja droge. 

Prema onome što je Jordović ispričao policiji, on i Marinković sudjelovali su velikom transportu droge iz Albanije u Švicarsku, a u kojem je posredovala Svetlana Popadić. Ona ih je plaćala za svaki preneseni paket. 

Svećenik, koji se zadnjih par dana branio šutnjom, ipak je progovorio o krijumčarskom lancu ne bi li se pokušao nagoditi s tužiteljstvom.

Jordović i Marinković uhićeni su kod Čačka, a kod sebe su imali 52 paketa s ukupno 27 kilograma droge. Dva tjedna kasnije uhićene su Svetlana i Ana Popadić. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Svetlana je nezaposlena, do prije nekog vremena je radila kao prodavačica na tržnici, a njezina kći je prošle godine pokraj tržnice otvorila mjenjačnicu. Imaju i malo zemljište na kojem rastu maline, ali to je prilično nedovoljan prihod, s obzirom na njihov život na visokoj nozi. Selo se čudilo odakle njima novac - rekao je mještanin sela Lopaš kraj Požege u kojem su živjele. 

Kod majke i kćeri je pronađeno 1.035 američkih dolara, 280 eura, 28.060 dinara, 50 kanadskih dolara, 70 konvertibilnih maraka i 40 švedskih kruna za koje se sumnja da su stečeni prodajom droge. 

Osim luksuzno uređene kuće, majka i kćer imaju i dva apartmana u Zlatiboru, a u jednom od njih je pronađen zaplijenjeni novac. Istražitelji sumnjaju da to konačan popis njihovih nekretnina. Zaplijenjeno je i šest automobila, a u svima je pronađeno i "duplo dno". Jedan automobil pripada i D.B. iz Požege s kojim je prije godinu dana Svetlana uhićena zbog krijumčarenja droge, no tad je muškarac izjavio kako ona nema nikakve veze s time, nakon čega je puštena na slobodu. 

Uhićeni Jordović i Marinković ušli su u narko-lanac preko Svetlane koja ih je plaćala po prijevozu. Za zadnji prijenos droge je Jordović trebao dobiti 5.000 eura, piše Blic. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 21
VIDEO

Tko je u ekipi za pregovore između HDZ-a i DP-a: Plenković stavio čovjeka od povjerenja
LOV NA 76 POTPISA

Tko je u ekipi za pregovore između HDZ-a i DP-a: Plenković stavio čovjeka od povjerenja

Plus+ SDP sada predlaže vladu od godinu dana koja bi okupila cijelu oporbu. HDZ-ove pregovore s DP-om će voditi Medved. Most i Možemo za manjinske vlade, ali jedni sa drugima ne mogu

VIDEO Milanović: 'Ovo sve je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati'
O MANDATARU, PLENKOVIĆU, USTAVNOM SUDU...

VIDEO Milanović: 'Ovo sve je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati'

Predsjednik Milanović se svojim ponašanjem sam doveo u situaciju da se isključuje od mogućnosti da bude mandatar. Političke stranke koje ga podržavaju toga moraju biti svjesne, poručili su s Ustavnog suda
VIDEO Ustavni sud: Milanović ne može biti mandatar ni premijer čak i ako da ostavku
STOP ZA MILANOVIĆA

VIDEO Ustavni sud: Milanović ne može biti mandatar ni premijer čak i ako da ostavku

Na Ustavnom sudu se raspravljalo o načinu na koji se predsjednik RH Zoran Milanović angažirao u izbornoj kampanji