To je to što me zanima!

Uhićen serijski piroman? Oko Knina podmetnuo više požara

U utorak oko 1 sat policajci su zatekli mlađeg muškarca dok je upaljenom cigaretom namjerno palio suhu travu s unaprijed stvorenom namjerom da izazove požar, javlja ŠibenikIN
Vidi originalni članak

Zbog dovođenja u opasnost života i imovine opće opasnom radnjom ili sredstvom namjernim paljenjem požara, policija će kazneno prijaviti još jednog muškarca mlađe životne dobi koji je tijekom čitavog četvrtka bio na kriminalističkom istraživanju u kninskoj policijskoj postaji, doznaje ŠibenikIN.

Kako piše ovaj portal, policija će muškarca teretiti za više kaznenih djela jer sumnjaju da je riječ o serijskom piromanu koji je tijekom utorka izazvao desetak požara.

Tog dana, oko jedan sat u noći, priveli su ga šibenski interventni policajci koji su patrolirali kod mjesta Podumci. Zatekli su ga dok je upaljenom cigaretom namjerno palio suhu travu s unaprijed stvorenom namjerom da izazove požar. Prišli su mu i krenuli gasiti požar koji se taman razbuktavao, a 22-godišnjak je iskoristio priliku i počeo im bježati osobnim automobilom Opel Astra, šibenskih registracija. Ugasio je svjetla na vozilu i sakrio se pored ceste gdje su ga policajci na kraju ipak pronašli.

Idi na 24sata

Komentari 57

  • stbbb 01.09.2017.

    Ime i prezime teroriste dajte sta skivate!

  • 31.08.2017.

    Zasto Policija stiti i skriva inditet osoba,terorista,palitelja Hrvatske, podmetanje pozara je zlocin bez obzira na nacionalnost.

  • lilyan 31.08.2017.

    prestrašno je ove sezone, kanaderi non-stop iznad glava, došlo je do toga da mi se unučad čudi onom danu kad ne vide i ne čuju kanader,misle djeca da je to nešto što je uobičajeno, na žalost ove godine i je, jučer je ponovo gorilo kod nas.

Komentiraj...
Vidi sve komentare