To je to što me zanima!

Uhićeni S. Župljanin pred sucem negira svoj identitet

Stojan Župljanin je u Haaškom sudu optužen za ratne zločine u BiH i jedan je od trojice haaških optuženika čije uhićenje i izručenje traži taj sud
Vidi originalni članak

Haški optuženik Stojan Župljanin, uhićen u srijedu u Pančevu, zanijekao je svoj identitet pred istražnim sucem Specijalnog suda za ratne zločine, izjavila je navečer glasnogovornica Okružnog suda u Beogradu beogradskim medijima. Sudac je naredio utvrđivanje identiteta otiscima prstiju i eventualnom DNK analizom.
Stojan Župljanin je na Haaškom sudu optužen za ratne zločine u Bosni i Hercegovini i jedan je od trojice haaških optuženika čije uhićenje i izručenje traži taj sud. Haaški sud od Srbije, osim Župljanina, traži izručenje Ratka Mladića i Gorana Hadžića, a spominje se i mogućnost da se na teritoriju Srbije povremeno nalazi i Radovan Karadžić.
Župljanin je nedavno bio lociran u Nišu, ali je uspio pobjeći neposredno prije dolaska policije.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Brano 12.06.2008.

    Može on negirati , ali je on zločinac kojeg će ljudi prepoznati

  • baketina 11.06.2008.

    zašto ovo ne komentiraju oni koji se srame svojih hrvata,a ovakve zločince preskaču i love se pljuvanja naših mladića. Ako misliš Župljaninu pobjeći od zemaljskog suda možeš ,ali od Božijeg neće nitko.

Komentiraj...
Vidi sve komentare