To je to što me zanima!

Uhićenom dvojcu iz Paraga nakon ispitivanja odredili mjesec dana istražnog zatvora

Istražni zatvor su im odredili zbog opasnosti od nedopuštenog utjecaja na svjedoke u postupku i zbog opasnosti od počinjenja novih kaznenih djela i dovršenja kazenog djela
Vidi originalni članak

Sutkinja istrage Županijskog suda u Varaždinu odredila je 30 dana istražnog zatvora dvojici uhićenih zbog ubojstva i pet pokušaja ubojstva, objavio je DORH večeras. 

POGLEDAJTE VIDEO

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kako navode, istražni zatvor su im odredili zbog opasnosti od nedopuštenog utjecaja na svjedoke u postupku i zbog opasnosti od počinjenja novih kaznenih djela i dovršenja pokušanog kaznenog djela.

Uhićenu dvojicu mladića starih 22 i 27 godina ispitali su danas na Županijskom državnom odvjetništvu zbog ubojstva i pet kaznenih djela pokušaja ubojstva u Paragu.

TUGA U PARAGU 'Zašto su je ubili, ni krivu ni dužnu. Ah, što je mene snašlo'

- Postoji osnovana sumnja da su osumnjičeni 22-godišnjak i 27-godišnjak 24. kolovoza 2021. oko 20,55 sati, u Paragu, zajednički i u dogovoru, iz automatske puške, naizmjenično ispalili više rafala, s najmanje nekoliko desetaka metaka, kojima su usmrtili 59-godišnjakinju na mjestu događaja te nanijeli prostrijelne rane 41-godišnjaku, 38-godišnjaku, 10-godišnjakinji, 16-godišnjakinji i 20-godišnjaku, a te su ozljede teške naravi. Opasnost po njihove živote je otklonjena hitnom medicinskom intervencijom - navode iz DORH-a.

 

Idi na 24sata

Komentari 71

  • 28.08.2021.

    ***Admin***: Postovani, molimo vas da ne komentirate opomene Admina. Za sve dodatne  informacije uvijek se mozete javiti na e-mail zona@24sata.hr.

  • 28.08.2021.

    Treba napraviti raciju u tom selu

  • ajetodoo 27.08.2021.

    Koje face, koji pogled, čude se kak pura dreku.

Komentiraj...
Vidi sve komentare