News

Komentari 71

Uhićenom dvojcu iz Paraga nakon ispitivanja odredili mjesec dana istražnog zatvora

Uhićenom dvojcu iz Paraga nakon ispitivanja odredili mjesec dana istražnog zatvora

Istražni zatvor su im odredili zbog opasnosti od nedopuštenog utjecaja na svjedoke u postupku i zbog opasnosti od počinjenja novih kaznenih djela i dovršenja kazenog djela

Sutkinja istrage Županijskog suda u Varaždinu odredila je 30 dana istražnog zatvora dvojici uhićenih zbog ubojstva i pet pokušaja ubojstva, objavio je DORH večeras. 

POGLEDAJTE VIDEO

Kako navode, istražni zatvor su im odredili zbog opasnosti od nedopuštenog utjecaja na svjedoke u postupku i zbog opasnosti od počinjenja novih kaznenih djela i dovršenja pokušanog kaznenog djela.

Uhićenu dvojicu mladića starih 22 i 27 godina ispitali su danas na Županijskom državnom odvjetništvu zbog ubojstva i pet kaznenih djela pokušaja ubojstva u Paragu.

- Postoji osnovana sumnja da su osumnjičeni 22-godišnjak i 27-godišnjak 24. kolovoza 2021. oko 20,55 sati, u Paragu, zajednički i u dogovoru, iz automatske puške, naizmjenično ispalili više rafala, s najmanje nekoliko desetaka metaka, kojima su usmrtili 59-godišnjakinju na mjestu događaja te nanijeli prostrijelne rane 41-godišnjaku, 38-godišnjaku, 10-godišnjakinji, 16-godišnjakinji i 20-godišnjaku, a te su ozljede teške naravi. Opasnost po njihove živote je otklonjena hitnom medicinskom intervencijom - navode iz DORH-a.