To je to što me zanima!

Uhitili bjegunca za kojim su pucali policajci u Splitu

Policajci su sredinom rujna pucali u zrak kako bi zaustavili Ivana Matkovića (30) za kojim je bila raspisana tjeralica. Pokušao je bježati i u četvrtak
Vidi originalni članak

Splitska policija u četvrtak poslijepodne uhitila je Ivana Matkovića (30) za kojim su, zbog napada na kolegu, tragali protekla dva tjedna. Policajac ga je pokušao zaustaviti u centru grada prilikom čega je bio lakše ozlijeđen. Ivan je pobjegao autom, a policajac pucao za njim. Policajac druge postaje ga je, na osnovu raspisane tjeralice, prepoznao u ulici Fausta Vrančića. Pokušao ga je uhvatiti, no Ivanovi prijatelji Tomislav Čavka (30) i Jure Brekalo (23) su ga u tome spriječili. Redarstvenik se otrgnuo i sustigao Ivana u ulazu obližnje zgrade. Bjegunac ga je odgurnuo i lakše mu ozlijedio ruku. Otrčao je potom na peti kat i zabarakadirao se u stanu Čavkine obitelji. Policajcu je stiglo pojačanje pa su uskoro uhitili Ivana i Tomislava. Jure je sam došao u policijsku postaju. Zanimljivo je da je Ivan nakon pucnjave u centru grada došao na istražno ročište zbog posjedovanja marihuane. Branio se šutnjom, a istražni sudac ga je pustio jer nije bio upoznat sa raspisanom tjeralicom.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Plavi_92 02.10.2009.

    i opet se majmun nije htio predati nego su mu još i ova dva lika pomogla da pobjegne.da sam ja neko mudo u pravosuđu bar na tjedan dana, svi slučajevi bi bili riješeni i ovakve stvari se nebi događale.

Komentiraj...
Vidi sve komentare