To je to što me zanima!

Uhitili blizance pedofile koji su se borili u Domovinskom ratu

Braću Parker tražili su zbog brojnih zločina vezanih uz zlostavljanje djece i pedofiliju. Kennetha i Thomasa Parkera pronašli su nakon 10 godina traganja
Vidi originalni članak

U idiličnom francuskom mjestašcu policija je uhitila Thomasa Parkera (56), a u četvrtak i njegova brata blizanca Kennetha Parkera. Velika Britanija ih traži zbog pedofilije, a na listi su najtraženijih. Blizanci pedofili su se kao plaćenici borili u Domovinskom ratu. Novinari britanskog Suna jedno su vrijeme pratili braću i tako olakšali istražiteljima u njihovom uhićenju. Thomas i Kenneth su se prije dvije godine doselili u francuski Quillan. Zaposlili su se kao građevinski radnici. Za njima su tragali 10 godina.

Kenneth je 2005. osuđen zbog bludničenja nad dječakom mlađim od 16 godina, seksualnog napada na djevojčicu mlađu od 16 godina i još jednog bludničenja nad tinejdžerom.

Njegov brat Thomas osuđen je 1998. zbog seksualnog napada na djevojčicu mlađu od 14 godina, a zbog sličnih djela osuđen je i u Francuskoj.

Časopis Coventry Telegraph pisao je još 1993. godine kako se Kenneth planirao vratiti u Hrvatsku nakon što su ga uhitili, ispitali i izbacili iz zemlje. Kenneth je tada ispričao da se sa još 23 plaćenika vraćao iz Bosne u Zagreb nakon završene operacije. Zaustavili su ih specijalci, uzeli im oružje i priveli ih. Dva dana ih je navodno ispitivala tajna policija te su im sudili jer su ilegalno bili u zemlji i zabranili im ulazak u Hrvatsku na pola godine. Grupi 'Vojnici sudbine' to je bio peti put da su ratovali na strani Hrvatske od početka rata, rekao je Kenneth no zanijekao je da su bili plaćenici.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • mata18 08.04.2011.

    treba njih pobit

  • 08.04.2011.

    Trebali smo njih u Hag a ne nase generale, gospodu.

  • Feel 08.04.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare