To je to što me zanima!

Uhitili braću koji su muškarcu slomili nos jer mrze gayeve

Miroslav Š. (24) i Marko Š. (21) slijedili su G.H. (44) iz udruge u kojoj su sva trojica provela noć. Mladići su popili po 10 piva te izvrijeđali i istukli žrtvu
Vidi originalni članak

Policija je uhitila braću Miroslava Š. (24) i Marka Š. (21), koji su u subotu oko tri sata ujutro istukli G.H. (44) na zagrebačkom Tomislavovom trgu i slomili mu nos. Braća i žrtva su noć proveli u udruzi Denis u Mrazovićevoj ulici. Nakon deset popijenih piva, braća su krenula za G.H. nakon što je napustio udrugu. Presreli su ga na trgu i izvrijeđali zbog seksualne orijentacije, zbog čega policija slučaj tretira kao zločin iz mržnje. Prvi je na žrtvu nasrnuo mlađi Marko udarivši ga više puta nakon čega mu se pridružio i brat. Napadači su privedeni u istražni centar Županijskog suda.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • OgnjenOgnjeni 12.11.2010.

    i nije mlađi napao prvi, već stariji.

  • OgnjenOgnjeni 12.11.2010.

    i da, nista manje bitno je da je napadnuti ptsp-ovac i vojni ratni invalid. s veseljem ocekujem proces.

  • OgnjenOgnjeni 12.11.2010.

    polovni clanak! zasto kada 24 sata raspolaze svim, mnogo detaljnijim informacijama? koga se tu stiti? svoju paru! nije slomljen samo nos. kamo sreće da je tako. to su novinari mogli provjerili vrlo lako. isto tako, cinjenica je da bi napadnuti vrlo lako bio danas pokojni da kretene nisu zaustavila cetvorica mladjih osoba. famozno je bilo cipelarenje u glavu i drugim dijelovima tijela, gazenje po glavi, i ogromna lokva krvi. napadnuti je osoba hospitalizirana drugi dan po napadu zbog pogorsanja stanja. Denis mozda je udruga, ali mjesto je u kojem se okupljaju iskljucivo gay ljudi. Na istom mjestu bio je nas nogometni prvoligas i njegov brat s ne tako plemenitim ciljem. Dakle, ovaj cin je smisljen. Identifikacija istih je obavljena u Prvoj pp.

Komentiraj...
Vidi sve komentare