To je to što me zanima!

Uhitili trojicu Makedonca zbog pokušaja otmice ugostitelja

Policija, koja je čekala u zasjedi, spriječila je otmicu riječkog ugostitelja u utorak navečer. Njega su pratila, prepriječila mu put i zatim ga tukla četiri Makedonca
Vidi originalni članak

USKOK je završio istragu nad trojicom Makedonaca koje su uitili u utorak navečer zbog pokušaja otmice riječkog ugostitelja. Kiru Stojanovskog (43), Blagoju Sašu Gorgijeva (30) i Andreja Petejchuka (29) priveli su Istražnom sucu na Županijskom sudu koji će odlučiti o zadržavanju u pritvoru. Četvrti osumnjičeni, Kiril Markovski, je još u bijegu. Sudac je trojici odredio mjesec dana pritovra, Jamčevina za Gorgijeva iznosi 40.000 kuna, dok je za ostalu trojicu sudac odredio jamčevinu od 60.000 kuna.

Četvoricu se sumnjiči da su ugostitelja pratili, zatim mu prepriječili put, tukli ga i prijetili mu. Policija ih je čekala u zasjedi i uhitila ih. Vjerojatno se radi o pozajmici ili kockarskom dugu.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • conzori 23.12.2010.

    imam snimku ako tko hoće kupit o uhičenju u rijeci kod dječjeg dispanzera se to dogodilo moj e-mail je alen.majstor@gmail.com

  • Prva Proleterska_1 23.12.2010.

    Nije važno šta je tu uzrok, al kako može država da dozvoljava , da stranci umjesto , da budu zahvalni državi, koja jim nudi boravak, da se oni bave kriminalom i povredama zakona te iste države ! Kakvo suđenje, kakvi bakraći, u kombi il avion i marš iz države, sa stalnom zabranom ulaska.

Komentiraj...
Vidi sve komentare