To je to što me zanima!

Uhitili četiri policajca: Pretukli i silovali mladića u Meksiku, tri tjedna kasnije umro u bolnici

Policajce iz Meksika optužili su za ubojstvo nakon što je 23-godišnji mladić preminuo u bolnici. Teško su ga pretukli i silovali nakon što su ga priveli krajem srpnja
Vidi originalni članak

Vlasti u Meksiku uhitile su i optužile četvoricu policajaca za ubojstvo nakon smrti mladića (23) kojeg su, kako se navodi, silovali i pretukli.

Policajce su priveli u subotu u gradu Meridi, nakon što je Jose Eduardo Ravelo prošlog utorka preminuo u bolnici. Lokalni mediji pišu da je mladić zbog posla u srpnju doselio u Meridu. Njegova majka ispričala je kako je mladić išao na razgovor za posao 21. srpnja kad su ga policajci zaustavili na ulici i priveli. Potom su ga odveli u postaju gdje su ga navodno zlostavljali i silovali prije nego su ga odlučili pustiti. 

Majka je ispričala kako joj je sin rekao da su ga zlostavljali u automobilu i u pritvoru, a kad je došla tri dana kasnije u Meridu, našla je sina kako povraća krv. Nakon što je prijavila cijeli slučaj državnom tužiteljstvu, testovi su pokazali da je mladić žrtva silovanja. 

Imao je teške ozljede bubrega, lubanje i krvi u plućima. Nekoliko dana kasnije preminuo je u bolnici.

Kako prenosi Daily Mail, dvojica od uhićenih policajaca već su 18 godina na dužnosti.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • verjandir 11.08.2021.

    Tolerantni pa vi njih štite i dižite u visine.

  • ArbeitMachtFrei* 11.08.2021.

    Ne vjerujem im ni koliko ih mogu bacit.Izbjegavat ih u sirokom luku.

  • arwin 11.08.2021.

    U Mexicu godišnje gine cca 3.000 policajaca i cca 10.000 "kriminalaca". Tako da ne znam u kojem kontekstu je ovaj članak i slučaj povezan s njim relevantan za Hrvatsku a i općenito.

Komentiraj...
Vidi sve komentare