To je to što me zanima!

Uhitili dvojicu mladića koji su napali Sirijca (23) u Zagrebu

Sirijac (23) je od napadača pobjegao u autobus, ali oni su ga slijedili. Prijetili su mu razbijenom bocom i ukrali mu dokumente. Policija je napadače brzo našla
Vidi originalni članak

Zagrebačka policija je uhitila mladiće stare 19 i 20 godina koji su napali Sirijca (23). Jedan mladić (19) je iz Zagreba, a drugi (20) iz Velike Gorice. Obojica su od ranije poznati policiji. Oni su u nedjelju u Importanne centru prišli Sirijcu koji je bio u društvu drugog Sirijca i Iračanina. Htjeli su mu ukrasti novac. Sirijac je ušao u autobus u smjeru Dugava. Oni su ušli za njim.

Razbili su bocu kojom su mu prijetili. Tukli su ga i ukrali dokumente. Sirijac je pobjegao iz autobusa i sve odmah prijavio policiji koja je napadače ubrzo uhitila. Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja policijski službenici su osumnjičene predali pritvorskom nadzorniku, a posebno izvješće su dostavili nadležnom državnom odvjetništvu.  

Idi na 24sata

Komentari 7

  • 210682A 26.05.2017.

    Zanimljivo je kako balavci,"veliki domoljubi"ne pokrenu ustanak il neki skup protiv onih koji nam pljackaju Lijepu Nasu,protiv kvazimodo Hrvata koji domovinu koriste kao lopovski apart. Sta ima otimati od jadnog covjeka kojeg je snasla nevolja i koji je zbog licemjernog -krscanskog svijeta koji su mu razorili dom,morao doci u Hrvatsku. Jeli vama to smetaju Sirijci il njihov prefisk koji dolazi uz to tj.Muslimani? Hocete li biti pravi patrioti? Odite u Mirnovec u Slavoniji gdje svaki dan su konstantna premlacivanja Hrvata od strane Srba. Mjesto da pokazemo pravo lice Purgera mi se ponasamo ko divljaci.

  • Cipelcug 23.05.2017.

    Dečki rješavaju migrantske probleme.

  • kokaza10 23.05.2017.

    Ajde, brzo uhićenje, bravo! E sad da i sudstvo brzo i oštro osudi ostaje nam se samo nadati.

Komentiraj...
Vidi sve komentare