To je to što me zanima!

Uhitili francuskog diplomata, silovao svoju 3-godišnju kćer

Pascala Mazuriera (39) policiji je prijavila supruga, koja je za gnjusni čin svog muža čula od sluškinje. Monstrumu su oduzeli putovnicu dok traje policijska istraga
Vidi originalni članak

Francuskog diplomata Pascala Mazuriera (39) privela je policija u indijskom gradu Bangaloreu. Sumnjiči ga se da je silovao svoju 3-godišnju kćerkicu, piše Times of India. Iz policije su priopćili kako su diplomata uhitili nakon što su dobili dopuštenje ministarstva unutarnjih i vanjskih poslova te da Mazurier nema diplomatski imunitet. Monstrumu su oduzeli putovnicu dok traje istraga kako ne bi pobjegao iz zemlje.

Policiji ga je prošlog četvrtka prijavila njegova supruga, porijeklom iz Indije. Ona je navodno za gnjusni čin svog muža saznala od sluškinje. 

Slučaj je zgrozio cijelu indijsku javnost zbog čega su se mnogi ogorčeni ljudi okupili ispred francuske ambasade te su tražili da se Mazuriera odmah privede što je policija i učinila u utorak. 

Idi na 24sata

Komentari 71

  • MarijoČova 08.08.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • user_167723 23.06.2012.

    Kad već malecka ima gnjusnog tatu sreća da nema i takvu mamu koja je prijavila tu gnjusobu. Nažalost, šteta je već učinjena :(

  • ZoranIsasegi 21.06.2012.

    postoji kazna..titov režim..čekić (gumeni) goli otok,+40 i tucaj kamen sinko..koji su to okusili nepricaju o tome

Komentiraj...
Vidi sve komentare