To je to što me zanima!

Uhitili ih: Oba vozača skrivila su tragičan sudar u Buzinu

Obojici mladića koji su vozili automobile je određen istražni zatvor od mjesec dana zbog mogućnosti utjecaja na svjedoke i zbog opasnosti od ponavljanja djela
Vidi originalni članak

Uhićeni su vozači renault megana P. L. (23) i seat leona F. P. (23) koji su na Novu godinu skrivili prometnu nesreću u Buzinu u kojoj su poginule tri djevojke.

Obojici je određen istražni zatvor od mjesec dana zbog mogućnosti utjecaja na svjedoke i zbog opasnosti od ponavljanja djela.

Sudar se dogodio kada je P. L. neoprezno ušao u raskrižje, a na njega je tada iz suprotnog smjera naletio vozač seata i njegov vršnjak F. P. sa 1,05 promila alkohola u krvi.

Idi na 24sata

Komentari 137

  • mjm 05.01.2013.

    Obadvojica su krivi i amen.Pa nemožeš sjest u auto i na glavnu cestu i ti si car netrebas paziti na nikoga jer si ti na glavnoj malo qrc....

  • zgpurger1 05.01.2013.

    To križanje je totalno loše riješeno,česti su sudri a o gužvama da i ne govorim...tu se poklopilo sve loše što se moglo poklopit,alkohol,umor,loša regulacija,brzina,neiskustvo,vremenski uvijeti,stanje kolnika...i nažalost rezultat toga su izgubljena 3 mlada života + oba vozača sa vjerojatno trajnim psihičkim posljedicama...sučut obiteljima,R.I.P.

  • mago civo 05.01.2013.

    netko pita zasto vozač seata, pa pobogu ubio je 3 djevojke man!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare