To je to što me zanima!

Uhitili mladića za pokušaj ubojstva muškarca u Splitu

Ridvana (51) su doveli u bolnicu s razbijenom glavom i ostavili. Policija je utvrdila da ga je u kafiću napao Mario B. (25) i slomio mu lubanju
Vidi originalni članak

Mario B. (25) iz Srinjina uhićen je zbog osnovane sumnje da je u noći na Božić pokušao ubiti Ridvana Kaqikua (51) zvanog Bebek iz Tugara u zaleđu Omišu. Kaqikua su u petak oko 6.30 sati s teškim ozljedama glave dovezla tri muškarca u Fiatu Bravu na Hitni prijam KBC Split i otišli. Konstatirano mu je nagnječenje mozga i fraktura lubanje, a liječnici se još bore za njegov život. Policija je u Tugarama privela Maria B. Utvrđeno je kako je u petak u 5 sati u seoskom kafiću udario Kaqikua šakom bez razloga. Od udarca Kaqiku je pao na leđa i onesvijestio se, a Mario je skočio na njega, uhvatio ga za kosu i njegovom glavom dva puta udario o pod. Vikao je: "Ubit ću te, dosta mi te je"! Gosti kafića su ga spriječili da Kaqikua nastavi tući, a potom su ga odvezli u bolnicu.
- Mislim da se njih dvojica nisu dobro ni poznavali, a frcnila je neka iskra, vjerojtano, zbog pijanstva. Mladić je udario Ridvana, teško je reći zašto, jer on nikad ne pravi probleme. U 20 godina nikad nismo imali ovakav incident - kazali su u kafiću.  Napadač Mario B. je od ranije poznat policiji. Prije dvije godine u Žrnovnici slomio je nos jednom Splićaninu. Nakon policijske obrade priveden je  istražnom sucu u Splitu koji će mu, vjerojatno, odrediti pritvor.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • jonny 7 28.12.2009.

    da nije bilo razloga nebi ga ni udrija niko nikoga ne tuči bezveze

  • žižula 27.12.2009.

    neka ga je istuka,šiptar je zaslužija

  • nevidljiv_ca 27.12.2009.

    Da napomenem u HR je nemoguce uvesti Smrtnu Kaznu samo zbog toga sto su vecinom Zhidovi odvjetnici a time bi im posao opao i zato netreba sanjati da se taj zakon moze uvesti!Zhidovi Vladaju Hrvatskom.Bog!

Komentiraj...
Vidi sve komentare